Dupa rusinea din Templul handbalului feminin romanesc, handbalistele de la Minaur au luat la unison o decizie unica in istorie!

Cu siguranta ca nu mai este niciun secret rusinea traita sambata de handbalistele de la CS Minaur Baia Mare pe terenul din sala ,,Traian'' din Ramnicu Valcea, acolo unde, in etapa cu numarul 21, SCM Ramnicu Valcea a invins-o cu 33-25 pe Minaur Baia Mare, scor care, coroborat cu rezultatele celorlalte jocuri ale etapei, au aruncat-o pe formatia maramuresana pana pe pozitia 11, loc care duce de fapt la barajul de ramanere/promovare in Ligii Florilor! Nu suntem experti sa ne dam noi cu parerea despre cele 6 aruncari de la 7m ratate de formatia baimareana, cum nu ne pricepem noi nici la cele 17 greseli tehnice ale maramuresencelor, pe care le-am mai intalnit doar in meciurile junioarelor de prin salile pe unde-am mai intrat... Acuma ca auzim despre tot felul de reprosuri sau demisii ale antrenorilor sau conducatorilor, sunt tipice pe la noi, deci nimic surprinzator pana aici... Zice-se cam asa: toate fetele sunt de acord sa renunte la 20% din salariul pe luna Martie pentru pata pe obrazul clubului din meciul de la Valcea. In plus, Ana Maria Tanasie, Luciana-Andreea Popescu, Magda Alfredo Cazanga, Amelia Lundback, Alba Chiara Spugnini Santome si Katarina Pavlovic, jucatoare care au ratat de la 7m, cica renunta de buna voie si nesilite de nimeni la alti 5%... Nu stim daca cele doua goalkeepere, Mihis si Pandzic, au renuntat si ele suplimentar la ceva ca dupa ca-au primit tot ce-a fost aruncat catre ele de la adversare...

Sa fiti iubiti... nu pacaliti!




Daca tot e 1 Aprilie si s-a jucat un handbal de-a rasu' plansu'...

Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 comentarii
  • cristian Sabău

    Auto-flagelarea, poate va fi eficientă...

  • Flavia

    Nu-mi venea sa cred. Am citit de doua ori. Abia a doua oară mi-am dat seama ca e păcăleală de 1 aprilie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook