Ia cu/la puie pesedeule, sa nu vomiti de-atatea placute suedeze! Si din ,,hambal'' domnule...

Mai fratilor si cumnatilor si voi sogorilor, am spus ca nu mai scriu despre hambalul nostrum drag, din Romanika, dar uite ca necuratul ma zgandare si nu-mi da pase. A trecut ceva timp de la celebrul CeAu in care “cica” s-ar fi incercat un puci impotriva conservarului si deci si a prostalanilor adusi de el, si numiti pe “fonctii” inalte (Gildo-Dildo si Prostolovschi)... Cum va spuneam, incet, incet apar mai multe sau din ce in ce mai multe informatii despre acest eveniment, despre implicarea politicului in hambal sau in hambar, cum vreti voi si despre consecintele acestei implicari. Cum care politic? Nu stiti? Las’ ca va spune mosul cu 00 de la Germanika: politicul cu “Puie pe… se… de…”, alias placute suedeze, salut care, vorba presului Iohannis, de pe vremea cand se integra in manifestatie cu celebra sa jaca rosie, nu este o jignire ci este doar manifestarea unei forme de nemultumire. Hai ca noi nu stim, daca are sau n-are dreptate dar am constatat ca toate drumurile nu mai duc la Roma ci trec pe la, pe… se… de… Si atunci sa spunem fie de-o Puie. Pentru ca omu' e inainte de toate,nu? 

Si acum daca tot am dat cu praf de amareala peste inceput sa purcedem la treaba. Si sa va spunem despre ce ne-a informat si pe noi, poporul, tara si lumea. Ca mai stiti si voi va “gura lumii-i sloboda” si n-o astupa nici pamantul.

Dupa ce si-a luat-o peste bot la CeA-ul de la Pitesti, din iulie, din borcane a inceput sa-si ia masuri de prevedere. Prima masura a fost sa nu mai convoace nicio sedinta, in plen a CeA-ului vreme de vreo suta de zile. Asta desi Statutul FRH, deci legea de capatai dupa care functioneaza ferehasul si deci handbalul nostru, spune clar ca CeA-ul se tine, cel mai tarziu, odata la 45 de zile. Ca sa nu mai riste si alte lovituri peste bot sau cine stie ce mai surprize. De fapt “supriza lui naşicu”. Si atat s-a foit pe scaun conservarul incat cred ca facut hemoroizi. Dar vazand ca nu poate rezolva nimic, conservarul s-a indatorat politic, facand tumbe, temenele, plecaciuni, matanii si rugaciuni pe la pesedeu, prin celebrul mester Manole cu si mai celebrul socru, Tufose, pardon Tudose... Intai si-ntai a incercat, pe sest, pe furis, cum vreti voi sa-i spuneti, sa valideze, la tribunal, la dom’ judecator, alegerea lui Manole, stiti voi, ala cu clondirul de mastica prima, in CeAu, ca nu degeaba a dat Manolica sau Manolito al meu o masa in prima seara a CeA-ului de la Pitesti. Numai ca alegerea cu cantec a lui Manolito era deja contestata de Vasilica PisDoi si validarea nu s-a putut face, pentru ca alegerea, frauduloasa sau nu, vom vedea ce va spune un alt dom’ judecator, era deja contestata iar domn' judecator a dat un nou termen, in procesul pentru clondirul de mastica prima. Deci Manolica n-a putut fi validat de justitie ca membru in CeAu, din borcane nu si-a putut asigura majoritate si La Famiglia a trebuit sa caute alte cai pentru a-si asigura majoritatea. Acuma, intre noi fie vorba, eu chiar nu inteleg ce cauta Manolica asta (cu buza si cu puzza mica) la sedintele CeAu-lui, daca tot n-a fost validat de justitie? Zi-ne mai Manole, de ce bati drumul Bucurestilor la sedintele CeAu? Ce mama draqului cauti acolo? Tu esti ca testicolele... Participi dar nu intri, pardon, nu votezi... 

Apoi in prezilele CeA-ului, facand din borcane socotelile si numaratoarea steagurilor ca Ghita Pristanda, a hotarat ca e prea riscant sa nu ia masuri si l-au blocat la mantinela pe Cristi Potora, unul dintre cei mai puternici contestatari. Adica si-au pus tufosele, pardon pilele in miscare si celebrul Dîncu despre care Ghinea a scris pe contul sau de Facebook: “Profesor universitar doctor inginer semianalfabet” (Cine nu ma crede sa caute aici, ca stiti ca eu sunt cu materialul clientului: https://www.replicaonline.ro/cele-mai-tari-gafe-si-perle-ale-guvernantilor-in-2022-542520) i-a ordonat si organizat d-lui inspector prof. Potora o mica sedinta exact in ziua si la ora la care acesta trebuia sa fie prezent la CeA-ul ferehasului condus din gunoaie de borcanul sef. Iar Potora a ramas si cu biletul de avion cumparat si cu banii dati. Stiti voi zicala. Daca revenim la Dîncu asta, nu trebuie sa uitam ca este unul dintre imbirligaciosii cei mai importanti. Membru al asa numitului “grup de la Cluj” reuseste sa se ridice la nivel inalt doar la imbirligaciuni. Ca in rest este mediocru. A se vedea si cele facute pe la federatia lui Burleanu, dar si la Steaua, cat a fost ministru de răzbel. Numai prostii una si una, totul culminand cu o initiativa legislativa de modificare “pro domo”, adica pro Steaua a legii sportului. Deci, la fotbal, omul voia sa ne intoarcem la vremuri apuse cand structuri departamentale sau ministeriale dominau campionatele. Probabil ca voia si el ceva spaga de la Berbecali. Dar Berbecali i-a dat niste placute suedeze, ca toata lumea stie ca Steaua cea adevarata este echipa din liga intai. Numai Talpan si vreo 100 de suporteri pe care Berbecali nu i-a mai vrut, o tin pe invers. Cand a vazut si Dîncu ca nimeni, dar absolut nimeni nu-i sustine prostiile si initiativa i-a fost respinsa, s-a repliat si a spus ca se ocupa si de handbal. Ca poate pica ceva din borcane.

Si asta tot n-a fost suficient. Tot ca sa se asigure ca isi rezolva problemele, din borcane, in concubinaj cu acelasi ginerica al lui Tudose, adica Manolica, a carui nevasta, Diana, pe cand era domnisorica, adica pe la 19 ani, facea afaceri cu energie (la mare concurenta cu Buzoianu si rudele lui Pinalti de la Piatra Neamt – stiti si voi cu milioanele de euroi) au pus la cale o deplasare a lui Mazilovschi la Buzau (fieful lui Ciolacu), impreuna cu Manole si dupa o discutie cu presul de la Consiliul Judetean, unul Neagoe, care finanteaza echipa de handbal din Buzau din liga. Neagoe i-a strans de cojones pe Baducu si pe Voicu, astfel incat sa-l determine pe Armanu sa nu voteze pentru adunare generala. Cine vrea sa afle mai multe despre marele Tudose n-are decat sa asculte ce spune youtube-ul despre el, aici: https://www.youtube.com/watch?v=8DKPFeatwnI. Va rog eu, cat se poate de frumos, sa va faceti timp si sa ascultati ce spune omul acesta si daca vreti puteti chiar sa va cruciti. Ca ma stiti, ca eu lucrez cu materialul clientului si nu va mint. Eu chiar am aflat multe lucruri interesante si despre Tufose, pardon Tudose si despre alti PSD-isti, si nu numai, toti imbarligati cu SRI si SIE, cu studii, la gramada, facute pe unde-apuci, incepute cand aveau peste 25 de ani, varsta pana la care erau someri cu bacalaureatul absolvit, la facultati neacreditate. Si sa mai stiti ca pe internet gasesti o multime de informatii. Voi numai sa-mi suflati, la ureche, cata ceva, ca eu caut si dau inapoi la lume. In afara de Potora a mai lipsit si Marian Joita, de la Valcea, dar el “cica” ar fi avut motive serioase, ca avea meci acasa f. important. Lumea vorbeste ca si aici au fost presiuni politice iar noi putem sa punem aceasta absenta cel putin la motive dubioase...

Daca revenim la CeA-ul nostru, trebuie sa va reamintesc ca unii membri ai CA-ului au fost mituiti cu angajari la ferehas. Va mai spusesem asta si in articolul trecut. Este vorba despre mult prea celebra profesoara Liana Costea, de la Targu Mures, care preda la Alba Iulia si dl. Marius Marocico de la Fagaras sau Fogoras. Si stiti cati dintre membrii CeA-ului sunt angajati in ferehas, si deci subordonati lui din gunoi? Hai sa-I numaram: Din, Dinu, Bocan, Costea, Marocico, Stănescu. Cinci , deci cinci voturi subordonate lui Din. O fi bine? O fi rau? Viitorul va judeca. Nici macar Gatu nu avea asa ceva prin comitetele lui federale.

Si asa contestatarii borcanului au pierdut cel putin doua voturi, daca nu chiar 3, doua prin neprezentare si unul prin testiculare de cojones. Astfel incat din majoritatea de 9 voturi s-a ales praful (de pe toba). Iar votul, desi secret, a avut un rezultat estimat si care n-a mai fost niciun secret pentru nimeni...

2. Diverse

2.1.  solicitarea domnului Sâsâeac: convocarea Adunării Generale Extraordinare – Se respinge cu 7 voturi pentru si 7 voturi impotriva.

Unul dintre voturile impotriva Adunării Generale Extraordinare a fost chiar al conservarului. Din borcane n-a suportat sa mai piarda un vot, in CA, chiar daca nu mai avea importanta si a votat chiar si el desi Adunarea Generala Extraordinara se dorea a fi convocata pentru destituirea sa, conservarul sef. Mazilovschi, si reprezentanta Agentiei Nationale pentru Sport l-au avertizat sa nu voteze, dar daca n-ai cu cine, n-ai cu cine.

Voturile pentru a se convoca Adunarea Generala Extraordinara, desi secrete, putem estima ca au venit de la Dinu, Caba, Cîrligeanu, Ghervan, Sâsâeac, Tadici si nu prea stiu unde sa-l pun pe Armanu. Asta e putin in contradictie cu ce am scris mai sus, dar fara Armanu nu ies 7 voturi pentru convocarea unei Adunări Generale Extraordinare. Sau poate Armanu a vazut ca echipa contra lui din borcan nu poate castiga si atunci a votat conform constiintei si l-a si lasat pe PE Neagu sa creada ca i-a urmat indicatiile. Oricum daca a votat pentru Adunarea Generala Extraordinara, Armanu merita respectul nostru!

 Ceea ce nu inteleg eu este daca lingaii au constiinta, daca inteleg incotro se indreapta, pardon, se prabuseste handbalul romanesc si as vrea sa-i numesc pe cioflingari aici, sa-i stie toata lumea: Din, Bocan, Cosman, Costea, Marocico, Mihăilă, Stănescu si mesterul Manole (fara drept de vot). Nu ma mir ca angajatii ferehasului voteaza supus, ca doar din borcane le plateste cate 40 de milioane pe luna, ma mir de prof Mihaila, ca se prostitueaza, dar de fapt el recunoaste ca nu prea mai poate si nici nu mai stie bine nici regulamentul. Apoi ma intreb ce mama draqului stie Cosman asta despre handbal sau e doar un lingau, asemenea lui Gildo-Dildo. Profesore Burcea, de unde a aparut si Cosman asta? Si stie ceva sau e doar o marioneta, asa cum pare?

Acum trecand repede si usor de la CeA, la CL (adica Liga Campionilor) sa spunem ca la meciul Rapidului de la Mioveni, n-a prea venit lume si n-a venit nici macar toata galeria. A fost jumate din galerie, cica din 6 autocare s-au umplut si au plecat din Bucuresti doar 3. Bocciule, ce mama locomoticei ai facut? Te-au tradat supusii? Te sapa? Sau nu-I prea intereseaza handbalul de cand cu rezultatele slabe si chiar negative ale echipei? Si tu, mai Andrei GN, adica Andrei Gara de Nord, ce ne spui despre sala jumatate plina sau de fapt jumatate goala? Ca vad ca nu prea mai ai curajul sa scoti capul in lume. In rest Victoria Rapidului a fost lejera, frumoasa chiar entuziasmanta si s-a vazut ca 2 arbitri unguri n-au nici in clin si nici in maneca cu o echipa condusa de prietenul lui Dragan. Dragan care a cam disparut de pe firmament si de unde se dorea la IHF a ajuns la pensie si chiar amendat...

La fel de frumos a trecut si CSM-ul din bucale de un Buducnost ramas fara proptea de sprijin, tot de cand Dragan a fost si nu mai este. Ar merita o comparatie cu meciul din sezonul trecut care a trimis-o pe CSM pe culoarul cel greu. CSM a condus cu multe dar spre final s-a cam distrat si scorul s-a strans. 

Intr-un cuvant, victorii de moral pentru ambele echipe participante in CL (adica, asa cum spuneam, Liga Campionilor) si speram ca vor fi urmate de noi meciuri bune si victorii.

Si, precum stit deja, tot ce am scris este nuantat, romantat si pamfletat si va mai spun ca am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea uite-asa, adica de la lume adunate si-napoi la lume date, ca sa afle toata lumea, ca ce nu va spune nimeni din presa centrala, ca fie n-are curajul, fie e aservita borcanarului...


Mai am unele precizări: Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Cea mai mare parte a informatiilor din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise, iar o mica parte, din informatii personale, de la corespondenti si cititori, de incredere. Pam, pam, pam...


Foto: motor cautare Google

Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook