Ploaie de goluri si schimbare de lider in Bezirksliga feminina Bodensee!

A fost o etapa foarte interesanta cea cu numarul 7 din Bezirksliga Bodensee... Trei echipe s-au impus cu acelasi scor, in deplasare (1-5), o remiza (3-3) si-un meci amanat... Pe toate cele 4 stadioane unde-au fost programate jocuri, s-au marcat cate 6 goluri... Toate echipele au marcat! Dar iata ce s-a intamplat in weekendul care a trecut:

Vineri 27 octombrie
SG Unterzeil-R. / TSV Aitrach / SV Tannheim II - TSV Schlachters 1-5

Au marcat: Rike Natterer (min.12) respectiv Sarah Brög (min.10), Tomma Remmers (min38 si min.44), Annika Stohr (min.41) si Leah Marie Rempen (min.79)

Duminica 29 octombrie

SV Kressbronn - SV Achberg 3-3

Au marcat: Lea Zimmermann (min.3), Svenja Sauter (autogol min.53) si Verena Krug (min.76) respectiv Leonie Krug (min.20 si min.78) si Larisa Feiner (min.54)

SGM Fronreute - SV Maierhöfen/Grünenbach 1-5

Au marcat: Jule Trotzki (min.52) respectiv Yvonne Merath (min.28), Annika Bixenmann (min.45+1), Angelika Zeh (min.77) si Karolin Kuffner (min.80 si min.90)

SV Beuren/Isny - SG Bad Waldsee/SV Reute 1-5

Au marcat: Thea Hengge (min.43) respectiv Laura Wolfgang (min.8, min.77 si min.80), Jana Hengge (min.26) si Lena Maucher (min.53)

FC Scheidegg - SV Baindt nu s-a disputat. 

Echipa SV Maierhöfen/Grünenbach a preluat sefia clasamentului cu 19 puncte dar cu 16 puncte, un joc mai putrin disputat si un golaveraj mai bun, SG Bad Waldsee / SV Reute este pe pozitia secunda a clasamentului...



Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.















0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook