La a XXV-a editie a Campionatului Mondial de handbal feminin obiectivul tricolorelor stabilit de Mister Dedu e clar: ,,un loc in primele 10’’...

Campionatul Mondial de Handbal Feminin din 2021 va fi a XXV-a editie a turneului organizat de IHF (Federatia Internationala de Handbal si va avea loc intre 2 si 19 decembrie 2021 in Spania. Turneul final al Campionatului Mondial va fi prima editie cu 32 echipe la start fata de 24 echipe participante pana la editia trecuta... 8 grupe preliminare numerotate de la A la H. Echipa Romaniei face parte din grupa C, o grupa din care mai fac parte, Norvegia, Kazahstan si Iran... 3 jocuri pentru tricolore, pe 3 Decembrie impotriva similarelor din Iran, pe 5 Decembrie impotriva echipei statului Kazahstan si pe 7 Decembrie impotriva echipei nationale a Norvegiei.

Tipic handbalului feminin din ,,era Dedu’’, obiectivele sunt aceleasi: abureala pentru constructia unei echipe de viitor... ,,Un loc in primele 10’’... Da’ nu ne suparam nici daca terminam pe 12-13, suntem invatati cu perfotmante d-astea in ultimii ani... Daca s-a ales praful de Olimpiada de la Tokyo, o sa se aleaga pulberea de Olimpiada de la Paris... Si daca domn’ Dedu a facut pe dracu-n patru si l-a readus la nu stiu care echipa nationala pe domnul acele balbait care nu stie sa faca acordul subiectului cu predicatul, ii tot da inante cu CN8... Daca VIPesa a ales sa ia o pauza, hai sa-i respectam decizia zic!... Sau daca nu, hai sa insistam sa joace pana la macar 100 de ani, ca sa nu fortam pana la 120...  Si daca ea a zis deocamdata PAs, domnul acela antrenor dupa parerea unora sau ,,antrenor’’ dupa a altora s-a decis cu cine merge in Spania... Iata cine sunt (si de unde) cele 21 tricolore...

Portari: Diana Ciuca (Rapid), Yuliya Dumanska (Podravka Koprivnica) si Daciana Hosu (SCM Ramnicu Valcea)

Extreme stanga: Ana Maria Tanasie (Minaur Baia Mare), Nicoleta Dinca (Gloria 2018 Bstrita-Nasaud) si Alexandra Dindiligan (CSM Bucuresti)

Interi stanga: Anca Polocoser (Minaur Baia Mare), Bianca Bazaliu (Podravka Koprivnica), Bianca Harabagiu (Gloria Buzau), Sorina Tirca (Rapid)

Centri: Cristina Laslo (Minaur Baia Mare), Andreea Popa (Minaur Baia Mare), Andreea Rotaru (Gloria Buzau), Madalina Zamfirescu (Gloria Buzau)

Pivoti: Crina Pintea (Gyor), Lorena Ostase (CSM Slatina), Alexandra Subtirica-Iovanescu (Gloria Buzau)

Extreme dreapta: Oana Bors (Minaur Baia Mare), Laura Moisa (Gloria Bistrita)

Interi dreapta: Alina Ilie (Gloria Buzau), Ana-Maria Savu (Gloria Buzau) 

Cam astea-s ale noastre selectate si cu ele defilam... Ca nu pricepem noi ce cauta Xin lot, ca nu prea intelegem de ce una ca Y nu-i, ca suntem tolomaci si n-avem habar de ce de la H echipa nu-i niciuna cand de la S is atatea, deh, e treaba celor care i-au facut selectia frizerului, sau ma rog, frezorului, sau dracu stie, pletei... Da’ sanatosi sa fim si sa le sustinem pe ale noastre, fiecare dupa posibilitati... Aaaa, si sa nu uit... HAI FETELOR, HAI ROMANIAAAAAA!

Fotocredit: ,,o nationala'' - Google

Dan-Aliosa Ulici 


0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook