Daca ati crezut altceva, sa stiti ca (si) pe voi cei din handbalul romanesc, ochii care nu se vad, va vad...

Hei, hei mai tot astia-i mei, multi de-ai buni dar si de-ai rai... Hai sa va mai spun una, tot asa nuantat, romantat si pamfletat dar cu „humor” d-al negru, „a la ferehas”, ca ma stiti ca eu lucrez cu materialul clientului. Si materialul e mult si netaiat, chiar si necroit si ne asteapta pe noi sa ne ocupam. 

Voiam sa astept incheierea sezonului, a tuturor competitiilor, ca sa putem trage linie si sa vedeti (doar) parerea noastra despre turneele finale de juniori si junioare, finale pe care GATA, presa centrala si regionala o trece rapid cu vederea. Despre scandalurile petrecute acolo si despre delegarile FRH-ului (de arbitri si observatori) si aranjamentele facute pe acolo, mai ales, sau numai, in cazurile in care a fost implicata o echipa din Potaissa, sau pentru cine nu le are cu istoria, din Turda. Si cine nu stie trebuie sa afle ca Scaraotchi, adica tartorul tuturor dracilor, din Turda e Fâsâiac sau Sâsâila, vantul sarat din salina. Cu functie importanta in ferehas. Si maestru sforar sau papusar sau chiar aranjor sef, adevarat ca la mare, mare lupta cu maestrul PisDoi de Buzau. Ca daca tot s-a dat drumul la jocuri cu spectatori avem corespondenti care au intrat in sala si au inceput sa-si faca meseria. Sa incepem cu inceputul asa ca puneti mana pe creion si notati:

La Juniori 1 Masculin, observator Valeriu căCalina, stiti voi care, ala plastografu’, adica falsificatorul in falş al actului de identitate, pe care s-au grabit sa-l linga (uite ca nu fara interes) pana l-au spalat, si Fâsâiac dar si Pavel, si uite ca toata gasca din CA (adica toti care au votat „pentru” ca sa-l readuca in arbitraj si la CCOD pe exclusul asta - Ghervan, Lupan et comp) si arbitrii Nacu/Rucoi, Costache/Vasile, Pavel/Pentea si chiar Iacob/Petre (astia ultimii de unde dracu au valoare sa fluiere la un turneu final?), au incercat din rasputeri sa-l traga pe Fâsâila in sus, chiar cu riscul de a se face de ras, asa cum am semnalat in alt articol, dar de unde nu e, nimeni nu cere si nici Domnul nu poate mai mult. Noroc ca aia, adica minerii din salina, si-au aratat sub sau non valoarea de la inceput si au ajuns pe 6, adica sase. Ca daca era dupa Nacu/Rucoi si Costache/Vasile ar fi fost trasi in sus, de urechi, pana ar fi ajuns Elfi.

La J 1 fete, daca te uiti pe site (bai Pirvulica, mai OBELIxcule, CCC are grija de site?) nu mai intelegi nimic. La un clasament CSM Bucuresti ocupa locul 8, la altul ocupa locul 1. Stiam ca sunteti trompetele trompetelor, dar chiar sunteti dusi cu capul? Campiona a fost CSM Corona Brasov, CSM Bucuresti pe locul 3. Problema e tot cu arbitrajul si cu observatorii. Ce-i recomanda pe Ghesoiu/Tita sa fluiere la un turneu final de J1, chiar fete? Vocea si talentul sau suflatul la flaut? Si ce-l recomanda pe Misulica Barcan sa fie responsabil acolo? Poate doar cele vreo 10 voturi din judet, pe care spune lumea ca le manevreaza pro Ghiocel?

La J2 baieti avem iar o salina, de data asta mai bunicica, dar si intr-o grupa mai usoara. Aici nu prea avem ce comenta sau numai faptul ca in finala Suceava i-a dat salinei aproape de doua ori mai multe goluri decat a primit. Deci i-a dat cu saramura-n cap. Este insa drept ca aici s-a petrecut un eveniment ciudat si de condamnat. Stamate, antrenorul federal si al celor de la CSM Bucuresti l-a violentat, probabil la nervi, pe unul dintre jucatori, copil inca. Si asta sub nasul unuia dintre cei doi arbitri, al observatorului si al celor de la masa. Nu am primit inca info, cine era arbitrul in cauza, dar la meci au oficiat Serbu (Observator) Constantin si Gal (arbitri). Toti astia au stat ca mortu’-n papusoi, cand Stamate l-a luat de tricou si l-a tras si impins pe jucator. Cum e posibil in secolul XXI una ca asta? Antrenor federal e asta? Despre escapadele sexuale printre ,,ele’’ ale acestui gigolo, am sa va povestesc cat de curand, ca sa se stie din ce hram se trage... S-a sesizat ferehasul prezent la meci (de ce oare numai dupa aparitia in presa a imaginilor video si foto?), dar oficialii jocului n-au spus nimic. Au adoptat pozitia strutului. Sau a mafiei: cine e orb surd si tace, traieste o mie de ani in pace. Iar Serbu mai e si observator EHF! Du-te bai Serbule si ia-te de mana cu Cojocaru (ala de le-a dat bine jegurilor care au arbitrat Suceava cu Bacau) si lasati-va! Tu oricum esti batran si nu mai poti, si nu-ti mai ia pistolu’ foc...

La J2 fete, am avut iar o salina. Si iar a fost un pericol sa se intample ceva. Numai ca Baia Mare nu a putut fi rapusa de vantul din salina, nici cu observatorul, nici cu arbitrii, nici cu râul, nici cu ramul. Si uite asa salina a ajuns pe locul 4 (patru). Aici am avut parte iar de dedicatii, nu muzicale ci de observatori si arbitrii. Observator a fost Anton, stiti voi ala care-ti toarna-n ... beton, suspendat de doua ori cate 6 luni si care trebuia exclus din CCOD, iar arbitrii trimisi cu dedicatie Serbu/Vasilescu, Ardelean/Botez. Si ultimii doi au facut-o lata si au fost trimisi acasa... Cum care Ardelean? Cum care Botez? Ardelene, tocmai tu, PROFU’? Mai Botez, tu esti politist, nu ti-e rusine de ceea ce ai facut? Ai? Gherman/Moldovan si Pavel/Pentea... Pacat de ultimii ca sunt perceputi de toti ca sclavii salinei. Corespondentii mei mi-au transmis si despre o faza ciudata la Gherman/Moldovan, dar n-am apucat sa ma lamuresc eCSact. Poate voi primi info suplimentare si voi reveni. Cert este ca a iesit campioana orasul celor doua inimi sau izvorul nesecat de ,,carcase de porci, mi-ei, oi, lapte, branza, cas si OO’’ (ce ziceai ‘nea Pasca?) si CSM Bucuresti pe locul 2, dar cu un arbitraj partinitor al lui Serbu si Vasilescu. Oare de ce tot fluierau si huiduiau spectatorii prezenti, ai? Stim toti despre lantul de iubire dintre Serbu al baran, pe care tocmai il sfatuiam sa se lase, si Baia Mare si desigur ca sangele apa nu se face iar CSM Bucuresti e prost ca tace. Dar si Draganescu a imbatranit iar lumea a inceput sa-l ignore si sa-si aduca aminte despre ce facea cand era la putere. Lumea nu uita si nici nu iarta... Si nici nu suporta lupul moralist. Si zice-se ca zboara si el curand cu picioare-n cur...

La J3 baieti, turneul a fost linistit PENTRU CA A LIPSIT TURDA. Deci nu a fost nevoie sa se faca prostii. Numai ca delegarile au fost cam ciudate. Iar au fost delegate prietenele lui Stefan la un turneu la care a fost prezent si el. Aici, CSM Bucuresti a castigat titlul in finala cu Suceava. 

La J3 fete v-am mai eCSplicat odata cum sunau telefoanele ca dracii, cum se schimbau delegarile cu sau ca sacii si cum Lupu a stricat semifinala ca si acum plang fetitele alea. Daca vreti sa stiti de unde-s inundatiile astea, de acum, va spun eu ca sunt de la lacrimile fetelor de la CSM Bucuresti de care si-a batut joc hodorogul ala de Lupu, in cardasie cu PisDoi si nasturica. Campiona meritoasa CSS 6 Bucuresti, insa cu totii voiam o finala mai echilibrata si frumoasa.

Si asa, pe scurt v-am spus povestea turneelor finale de anul asta. Avem timp toata vara sa mai spunem (revenim) cate un can-can sau sa explicam cate o faza. Mai sunt doua turnee, de J4, la Valcea fetele si la Bucuresti, baietii. Nu stiu cine mama dracului are interers la Bucuresti, ca acolo sunt cele mai scumpe si cazari si mese (ce ziceai Dedulene-parandarat?). Si va sfatuiesc, dragi participanti, sa vedeti daca echipele din Bucuresti respecta protocolul medical. Adica daca stau la hotel si mananca si ei la restaurant. Va spun asta deoarece pe site-ul ferehas, sau portal cum ii zice in limba noastra romana de parca ar fi o poarta stelara catre alta galaCSie am vazut o situatie ciudata intre o echipa din Pantelimon si CSS 2 Bucuresti. Adica doua vecine de cartier. Se pare ca CSS 2 Bucuresti nu a respectat protocolul medical, nu a stat cazata in „bula” (aveti grija ca am scris corect, sa nu inlocuiti voi vreo litera) si a fost amendata de CCD, dar litigiul continua, la apel, unde am vazut ca se mai cer explicatii. Asteptam rezultatul. Revenind la turneul de la Bucuresti apare iar luPULICA caCalina, plastograful sef, falsificatorul in falş de act de identitate, spalat (de CA-ul ferehasului, adica Dedu, Fasaiac, Pis Doi, Ghervan, Lupan, Teutan, nea Ghituc Tadici si restul gastii de grup organizat, care nici cand l-au prins pe infractor cu rata-n gura, nu l-au dat in fapt). Si nu numai ca apare luPULICA căCalina dar apare iar tanara, frumoasa si vesnica Amarandei. Mai, dar in Bucuresti chiar s-au terminat observatorii? Hai ca inteleg, Serbu a dovedit ca nu e in stare, un incapabil demonstrat, ca ‘nea Chirvase e suspendat, dar restul? Intrebam si ne intrebam, Barbu, Belu, Cirligeanu, Ciucan, Covaci, Din, Dobre, Ionescu, Manea, Vicea (sper ca nu am sarit pe cineva) unde sunt? Astia nu pot la juniori, le sta in gat? Sau e rusinos sa participi la J4. Parca era vorba de cheltuieli cat mai reduse si acum ne trezim cu observator de la Pitesti, arbitri de la Pitesti, Targoviste si chiar Bacau. Mai CCA-ule, ce faci frate? Ai? Dar stai linistit, ca stim cu totii ce faci! Faci numai prostii... Ia sa vedeti voi cum am gasit noi una proaspata de la CCD si constat ca am oare-s-ce viermisori si ma grabesc sa ma scarpin si sa va spun si voua, oare ce lucruri... Nu de alta dar sa le aflati si sa le stiti si voi. 

https://frh.ro/comunicat.php?id=948&fbclid=IwAR0LAnfBpqO16_h72DXajuTPhn_SuGzbMmoQscW8Nb6KTpNLHM1nAEL5zAA 

SEDINTA COMISIEI CENTRALE DE DISCIPLINA DIN DATA DE 22.06.2021

 Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Marti, 22 iunie 2021

Proces Verbal nr. 383

Încheiat azi, 22/06/2021,în ședința ordinară a C.C.D., în prezența membrilor: Jugănaru L., Dinca V., Vicea V., Teodorescu E., Berindei D.

1. În legătură cu Hotărârea C.C.A. din data de 22.06.2021, Comisia, văzând că au fost îndeplinite condițiile art.25 în baza art. 2.2 raportat la art. 26.3, lit a), admite cererea de ratificare și înscrie hotărârea în Raportul de evidență a sancțiunilor după cum urmează:

- sancționarea următoarelor cupluri de arbitrii: 

-        ARDELEAN / BOTEZ (Bh / Ar), prezenti la TF Jun 2 Fem. de la Satu Mare, jocul dintre LTLR Turda – CSM Bacau, 

-        CIATTI / LUPU (Cs) care au arbitrat la TF jun 3 fem la RESITA meciul dintre CSMB – CS Corona Brasov.

Intrucat ambele cupluri au arbitrat cu multiple greseli, CCA a hotarat suspendare a ambelor cupluri, respectiv pentru o perioada de 3 etape , conform articolului 80.2 lit a din Regulamentul Disciplinar, (arbitrul care a dat dovada de necunoasterea sau gresita aplicare a regulilor de joc,care influenteaza in mod negativ desfasurarea jocului,dar NU influenteaza castigatoarea jocului), incepand cu data de 23. 06. 2021.

2. În legătură cu evenimentele petrecute la Turneul Final de J 2 Masc. de la Cluj-Napoca din 19.06.2021, semnalate de Prosport.ro, odată cu comunicarea sesizării Dlui Alexandru Dedu, președinte F.R.H., comisia solicită un punct de vedere domnului Stamate Iulian, antrenor CSM Bucuresti pentru ședința din 29/06/2021.

Acum hai sa analizam putintel... Deci, CCA considera ca fuiericii aia doi care au pus umarul sa castige salina, NU au influentat rezultatul. Cum vine asta? Poi Bacaul a tipat din toti rarunchii si s-a dat de ceasul mortii si pe teren si in afara lui, si la meci si dupa, si CCA vine si spune ca doi incapabili si nepriceputi nu au influentat rezultatul? Mai contarane, ti-e frica, daca treci prin Arad, sa nu te amendeze militianul de Botez? Ce i-a recomandat pe baietii astia pentru turneul final in afara de iubirea de sare (s-o aveti in ochi, mai nesaratilor) si slugarnicia fata de salina? Si daca au fost trimisi acasa, au dat si banii inapoi? Banii aia luati de la echipe... Ca macar Bacaului trebuiau sa-i dea banii inapoi. Asa Bacaul e si mutut (da, da, la marmacie) si cu banii luati. Si cu un antrenor descalificat si suspendat. Va place povestea asta? Noua NU. Dar nu ne mira, daca haiducii moderni, aia doi care au luat de la saraci sa dea la bogati au primit calificativul de bine, si din partea observatorului si din partea a „doi membrii din CCA”, si nu au fost suspendati (oBELIxul si Ginerica, daca mai aveati vreun dubiu despre cine vorbesc), nu ne mira ca astia, pentru un alt furtisag de furtisag, furaciune pe fata, au luat numai 3 etape! Ca ei nu au pilele martafoilor aia doi. Adica au gresit, saracii de ei. Mai avem putin si-i plangem. Adica fetele alea de la Bacau au inundat tara cu lacrimile lor si noi mai avem putin si le dam fluiericilor si o premiere. Ca na, ce sa-i faci, au fluierat pentru salina. Dar acum sa-i vad ce inseamna 3 etape? Cum si de cand le numaram? Ceilalti doi suspendati, de la Resita, sunt altii din cauza carora sunt inundatii in tara. De data asta din lacrimile cesemistelor din Bucuresti. Am inteles ca numai Lupu si-a facut de cap dar o trage si Ciati. Cum mama dracului si astia au arbitrat gresit? Lupu, la experienta lui, ca are vreo 55 de ani, putea sa greseasca in halul asta la junioare 3, hai sa fim seriosi... Dar repet daca i-ai albit pe OBELIx si pe Ginerica ce sa le mai faci astora? Ma si mir ca au fost sanctionati! Sau poate dedulescu si-a zis ia hai sa dau un semnal ca cine-l mai ajuta pe vantul sarat din salina ca astia va pati? Pata la final de cariere... Ce urat!... Deci va repet, matracucii astia 4 sunt cauza inundatiilor din tara! Din cauza arbitrajelor lor au plans copii pana s-a inundat tara. Ei si mamelucii aia care i-au delegat la turnee. Auzi la juniori 3 aduci un babalac de 55 de ani? Bai contarane, te tot bag in seama de vreo 5 – 6 luni si nu-mi raspunzi nimic! Poate ne spui si noua cum dracu vine asta? Si poate aud iar de reducerea cheltuielilor ca ma uit iar la juniori 4. Acolo nu mai e valabil cu reducerea cheltuielilor. Acolo aducem arbitrii de la 600 de km. Daca ne uitam in anuarul de pe site, vedem ca la Bucuresti sunt cei mai multi arbitrii si observatori. Si daca avem nevoie si de cineva neutru pot sa inteleg ca vine de la 60-80 de km dar nu ca aia, de la Iasi la Valcea, cam 600 km. Dar nu ne mira. Asa se intampla daca deduleanu si cvadrupla va lasa pe cei din CCA, in frunte cu PisDoi sa va faceti de cap... V-am mai subliniat la decizia CCD o solicitare despre Stamate. Solicitare dupa o sesizare a lui dedulescu. V-am relatat, dar toata presa vuieste ca Stamate a violentat un jucator. L-a luat de tricou, l-a zgaltait si l-a impins cat colo. Relatari si poze in toata presa. Serbu Ion, arbitrii jocului si ceilalti oficiali de la masa n-au vazut nimic. Pe astia nu-i cheama nimeni la ordine? Pe ei nu-i suspenda nimeni, ca n-au vazut ce se vedea si de pe ISS (statia spatiala internationala, sa nu credeti ca e altceva). Bai acestia mentionati, voi sunteti orbi sau chiori? Sau poate ceacâri. Nu vedeti in partea aia? Pe noi nu ne intereseaza ce se va face cu Stamate, omu’ si-a aratat abilitatile de antrenor federal... Nici daca sau de ce se va face ceva. Putem spune noi insa de ce nu s-au dat sanctiuni de catre arbitri si observator. Pentru ca, la fel cum a fost cazul si cu Alexandrescu – Dinamo, la fel e cazul si cu Stamate – CSM Bucuresti. Sau aici intervne aia cu muma si ciuma? Pentru ca ferehasul accepta incompatibilitatile, asa-i? Unii s-au grabit sa acuze, sa se bage in patul si asternutul fiecaruia, sa caute fire de par, mai lungi sau mai scurte, mai blonde sau brune(te) sau placeri ascunse, dar va spun eu ca nu are legatura cu asta. Si apoi unde dragoste nu e, nimic nu e. Ca dragostea e oarba. Dar ce ne intereseaza pe noi dragostea. Pe noi ne intereseaza sa ni se spuna de ce nu ii chemam la judecata (acum, nu la cea de apoi) si pe ceilalti implicati. Deci asta e mai copilasi galbeni de grasi, care guşati si crăcănaţi, mai cheliosi si cu vederea slaba (ca sa nu va zic chiori) bolnaviori sau proaspat vindecati si iesiti din spital. Deci mai fratilor si mai fartatilor, stati pra loc si nu va miscati ca degeaba incercati sa va ascundeti ca suntem mai buni ca SRI-ul, FBI-ul si CIA la un loc. Auzim, ascultam, vedem si stim TOT. Si chiar daca vi le prezentam nuantat, romantat si pamfletat sa stiti ca tot la domnul dracu va trimitem pe cei care faceti prostii. Si chiar daca s-a schimbat proprietarul site-ului, sa tineti minte ca ochii care nu se vad, VA VAD si nu va lasa sa va faceti de cap... Noua echipa www.sportmacsimsiemotie.ro isi cere scuze pentru sinceritatea cu care abordeaza subiectele!... 

Multumiri pentru ajutorul acordat corespondentilor prezenti in salile de sport la jocurile juniorilor si junioarelor: Doru Achim, Oana Axinte, Nicoleta Banu, Raul Bogdan, Emil Bolocan, Nicusor Datcu, Ana Frincu, Daniel Lupu, Valentin Onoiu, Judith Pal, Anamaria Pascu, Adrian Pop, Adelina Popa, Florentina Stancu, Ana Stiuca si Ioana Trasnea!

Sursa foto: motor cautare Google

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook