,,Mars funerar'' poezie de la 'nea Vasile

Am primit-o pe Watsup...

Nu ai cum sa pastrezi asa ceva...

Sa vada lumea, sa vada tot poporul...


In cimitire e cutremur mare,

Se rasucesc in groapa campionii,

Care-au luptat din greu peste hotare,

S-ajunga-n handbal, cei mai buni ai lumii.


Nu ii visati, voi sefi de federatii,

Voi antrenori netunsi si poligloti,

Pe cei ce-au fost mandria unei natii,

Pe cei care-au luptat, dar n-au fost hoti?


Cat mi-as dori sa invieze Gruia,

Sa va insire in genunchi pe-un hol,

Si-n mana stanga c-o apriga nuia,

Sa va basice fundul vostru gol!!!


Sa vina Ghermanescu sa va certe,

Sa va explice ca n-aveti nimic sfant,

Dupa baieti, si handbalul de fete,

Ati reusit sa-l duceti in mormant!...


Cu regret in suflet, 'nea Vasile 

22 Martie 2021


Sursa foto: motor cautare Google

Dan-Aliosa Ulici


16 comentarii
  • Mortu' Viu

    Jos pălăria în fața autorului... Pleaca la dracu dedule! Ia-ti si sleahta de amatori, începând cu ,,federala" Alexandrescu pupincurista

  • Ovi

    rusine Dedu ! esti o mizerie ! ai facut troaca de porci tot handbalul romanesc!

  • Maria Corina

    Demisia! Nu iti cerem demisia de onoare pentru ca nu ai habar tu de asta. Am ajuns intr-un asa hal, chiar fără egal! Dedu, Varzaru, V.Pavel si toată gramada de hoți. Plecați cu toții!

  • Stefan Parjol

    Oare vede ministrul sportului? Jaf a fost asta și toti aia instalati din FRH pe funcții... Si la centrele păcii sa pui habarnisti antrenori. Mori ma talharule!

  • Cabuz

    respect sportmacsimsiemotie singura publicatie online adevarata prea mult mustruit directorul de la aia din Cluj dar in rest ce aveti de obiectat?
    transparenta?corectitudine?informatia? poate si directorul acela merita stim noi ce se intampla la Cluj???
    stim ca se muta Corona Brasov in rest nu stim nimic 5 sau 6 jucatoare au semnat cu Clujul din vara !

  • Dan-Aliosa Ulici   echipa sportsiemotie

    Diana, toate fetele fug de Cluj... Las-o usor p-aia cu semnatul... Si ca sa o aflii pe ultima, fetele de la Corona Brasov se muta e adevarat, dar nu la Cluj ci intr-un oras moldav... ;)

  • Valcea campioana

    În Sala Sporturilor Lascar Pana, au venit vacile ca au plecat boii... Nicio șansă de îmbolnăviri cu Coronavirus, asa-i bai boule suprem Dedu?

  • Daciada’

    Ne-am salvat de la retrogadare pe Ciobanu sa-l pupati toti pe picioare. e gata si sala la anul o sa fim mult mai buni

  • Dan-Aliosa Ulici   echipa sportsiemotie

    Ai si sarit gardul? Iti spun eu sa nu spui inca HOPA... mai e mult pana departe... Si poate n-ai aflat dar e posibil sa o luati 10-0 de la Bistrita... ;) pam, pam...

  • Szabo Ioan

    Așteptăm articolul cu si despre cei doi mari arbitri constanteni de la Gloria cu Dacia. Sper sa le spuneți acelor doi banditi pe nume.

  • Viorel Topala

    Parca grasanele de la Minaur cu Buzau au arbitrat altfel. Îl doare-n dos pe Dedu de ce fac arbitri și cât de imparțiali ar trebui ei sa fie. Pana nu pleacă Dedu de-acolo suportam ca n-avem de ales.

  • Daciada’

    Domnul Ciobanu este un om deosebit care face totul pentru echipa lui. Au fost perioade cand a dat din salariul lui bani jucatoarelor si multe lucruri bune!
    A facut o echipa puternica drept dovada am batut Bistrita si suntem ca salvati de la retrogadare putem sa ne pregatim cu ceva transferuri de pe acum.
    Cine sa ne mai ajunga Ploiesti Cluj Galati sunt ca retrogadate.

  • Dan-Aliosa Ulici   echipa sportsiemotie

    Daciada... sa-ti spun un secret... Ca uite, esti pe langa ele... Anul asta, zboara trei direct si alte doua se bat la baraj... Aia cu ,,bani din salariul lui'' spunei-o lui Mutu nu mie, ok? Mie mi se vaita cartitele ca nu si-au luat leustenii de trei luni si tu-mivinzi castraveti? Chiar nu trebuie sa te mai ajunga nimeni, desi, cu un vot furat pentru Dedu odata, nu-i suficient sa te mentina in Liga cineva... Mai are de furat voturi... Crede-ma...

  • Daciada’

    Inteleg ca ai jurnalistule orgolii cu Ciobanu dar ramanem sigur in prima ligă si la anul o sa te vad ce mai zici cu buget dublu cand ne batem la primele 8 pozitii...joaca Dacia handbal domnule mai spalate pe ochi ca nu recunosti nimic!
    nu degeaba iti sar echipele in cap si toata lumea cand vedem un “bravo” Dacia ???? echipa mica cu suflet mare

  • Ovi

    Nu e gata nici turul de campionat si deja va vedeti salvati? Campioantul se joaca tur-retur dar la Dacia e suficient sa joci doar turul..cred ca mai au ceva de spus Galați si Cluj si daca vor reuși sa va bata in meciurile directe se lasa cu strigături.
    La Mioveni salarii neplatite de 80 de zile lucrătoare domnilor si doamnelor sa i lasam sa se bata cu pumnul in piept cu o sala nouă...sa lasam pe directoru Ciobanu sa si faca poftele cu sala lui..

  • MalaiMares

    Salarii sa plătească clubul din Mioveni pentru ce? Uitati-vă la marea jucatoare Tomescu, niciun gol... Sa dea ea bani înapoi clubului. Uitati-va la numărul 28 ca e în cur cat Casa Poporului. Și asta poate sa dea banii înapoi. Banii înapoi sa-i dea și aia de la Baia Mare, si cele doua sarboaice. Unde e portarul Dumitrașcu, ala care a dus echipa cu Munteanu impreuna în Liga? A zburat-o Ciobanu ca pe celelalte fete? Sa dea banii înapoi Pievulescu, Șerban, și pot sa dea banii și din alea de la Slobozia.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook