Comisia Centrala de Apel a Federatiei Romane de Handbal il face pe antrenorul Marius Danulet miliardar in plina perioada de carantina!

,,Executat’’ de la carma echipei de handbal feminin CS Dacia Mioveni 2012 la inceputul lunii ianuarie, antrenorul Marius Danulet a depus memoriu... Ultima zi a lui martisor 2020, sedinta la FRH, Comisia Centrala de Apel decide:

Referință: PROCESUL-VERBAL NR.102 DIN DATA DE 31.03.2020

Participa: Presedinte – CIUCUR PAUL,Membri- STANGACIU ADRIAN si MIHAI DAN

1. DOSAR 29/A/2020

Referitor la apelul formulat de CS Dacia Mioveni 2012 impotriva Hotararii nr. 474/18.02.2020 a Comisiei de Memorii din cadrul FRH, in contradictoriu cu Danulet Marius, Comisia de Apel cu unanimitate de voturi, decide:

Respinge apelul ca nefondat.

Obliga clubul apelant la plata catre intimat a sumei de 750 lei cu titlul de cheltuieli de judecata.

Decizia va fi comunicata partilor dupa motivarea ei.

2. DOSAR 30/A/2020

Referitor la apelul formulat de CS Dacia Mioveni 2012 impotriva Hotararii nr. 475/18.02.2020 a Comisiei de Memorii din cadrul FRH, in contradictoriu cu sportiva Carmen Vesca, Comisia de Apel cu unanimitate de voturi, decide:

Respinge apelul ca nefondat.

Obliga clubul apelant la plata catre intimata a sumei de 1.428 lei cu titlul de cheltuieli de judecata.

Decizia va fi comunicata partilor dupa motivarea ei.

(preluare integrala text)


Iata ca profesorul Danulet isi poate freca mainile de bucurie... Are de primit conform contractului 100 000 lei, sau miliardul de lei vechi... Si-asa cum a promis la plecare va desfiinta Dacia... Si sportiva Carmen Vesca are de primit, chiar daca a ajuns la Dacia accidentata si-a stat mai mult prin tribuna... Sa nu uitam ca mai este de rezolvat si cazul sportivei Sladjana Prelevic...

Se complica rau treaba in acest caz la clubul argesan... Sau falimentul bate la usa si-adio promovare? Sanatosi sa fim si vedem ce-o sa fie... Dumnezeu nu doarme!... 


Sursa info: frh.o 

Sursa foto: facebook prof. Marius Danulet

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook