Incepe US Open, ultimul mare Grand Slem al anului 2018! Intre cele 32 jucatoare capi de serii, doua jucatoare din Romania! Premii record la editia 50!

In perioada 27 august - 9 septembrie la US Open se desfasoara ultimul mare Grand Slem al anului 2018! Organizatorii turneului american au facut publica lista capilor de serie de la US Open, pe lista aflandu-se si doua jucatoare din Romania: Simona Halep, numarul 1 mondial WTA, cap de serie numarul 1 si Mihaela Buzarnescu, numarul 20 mondial WTA, cap de serie numarul 21! Iata cum arata lista celor 32 jucatoare, capi de serie la US Open:

1. Simona Halep, Romania

2. Caroline Wozniacki, Danemarca

3. Sloane Stephens, SUA

4. Angelique Kerber, Germania

5. Petra Kvitova, Cehia

6. Caroline Garcia, Franta

7. Elina Svitolina, Ucraina

8. Karolina Pliskova, Cehia

9. Julia Goerges, Germania

10. Jelena Ostapenko, Letonia

11. Daria Kasatkina, Rusia

12. Garbine Muguruza, Spania

13. Kiki Bertens, Olanda

14. Madison Keys, SUA

15. Elise Mertens, Belgia

16. Venus Williams, SUA

17. Serena Williams, SUA

18. Ashleigh Barty, Australia

19. Anastasija Sevastova, Letonia

20. Naomi Osaka, Japonia

21. Mihaela Buzarnescu, Romania

22. Maria Sharapova, Rusia

23. Barbora Strycova, Cehia

24. CoCo Vandeweghe, SUA

25. Daria Gavrilova, Australia

26. Aryna Sabalenka, Belarus

27. Anastasia Pavlyuchenkova, Rusia

28. Anett Kontaveit, Estonia

29. Dominika Cibulkova, Slovacia

30. Carla Suarez Navarro, Spania

31. Magdalena Rybarikova, Slovacia

32. Maria Sakkari, Grecia


Elvetianca Patty Schnyder, locul 187 WTA, care va implini pe 14 decembrie 40 de ani, a obtinut calificarea pe tabloul principal de la US Open, dupa ce a trecut in ultimul tur al calificarilor de americanca Jessica Pegula cu scorul de 6-3, 6-2, calificari incepute inca din 21 august! Astfel, Patty Schnyder devine cea mai in varsta tenismena participanta la Flushing Meadows din istoria turneului american! In primul tur, un meci greu pentru Patty, care va da piept cu rusoaica de 30 de ani, Maria Sharapova, numarul 21 WTA si cap de serie numarul 22! Expertul Eurosport – Germania, germanul arogant Boris Becker, a pronosticat, Simona Halep la feminin si Rafael Nadal la masculin, drept favoriti la castigarea turneului american! Premiile la aceasta a 50-a editie de la Flushing Meadows, sunt premii pe masura oferite de Federatia americana de tenis – USTA, 53 de milioane de dolari! Daca un jucator va primi pentru primul tur la simplu suma de 54.000 de dolari, sumele cresc odata cu accederea in tururile urmatoare, ajungand la 3,8 milioane de dolari, cea mai mare prima din istoria turneului, pentru castigatorii la masculin si feminin... Premii pe masura si pentru castigatorii probelor de dublu, bonusuri record vor fi acordate pentru fiecare pereche, masculin si feminin, 700.000 de dolari...


Sursa info: wta

Sursa foto: usopenofficial

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook