Junioarele Romaniei U18 facute KO de angoleza Masseu in jocul patru la Campionatul Mondial de Handbal Junioare U18 de la Kielce – Polonia!

3 victorii din tot atatea posibile, 87 de goluri marcate si 59 primite, a fost bilantul nationalei feminine a Romaniei Under 18, pana la jocul patru din faza grupelor, cand tricolorele aveau sa intalneasca selectionata Angolei, o echipa U18 ajunsa la 3 infrangeri din tot atatea jocuri, cu 58 goluri marcate si 79 primite... Cu o calificare in faza optimilor de finala in cont dupa primele trei jocuri din grupa, tinerele jucatoare ale reprezentativei Romaniei U18, au inceput sa priveasca de sus echipierele de intrecere din Africa... Mai ales ca, dupa primele 30 de minute ale jocului, aveau avantaj pe tabela, 12-8! Putem spune ca a fost dezastru in repriza secunda... Doar 7 goluri marcate in poarta angolezelor, ratari incredibile pe contraatac din situatii unu la unu, extreme care si-au batut joc de handbal... Nu acelasi lucru l-a facut angoleza Masseu, cea care a marcat de 11 ori! Ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi fost din nou imperiala in poarta si in acest joc Diana Ciuca, goalkeeperul Romaniei terminand intr-un procentaj al mingilor parate de 52%? 7-11 scorul mitanului secund... Cu Angola... Sa fie asta valoarea selectionatei noastre? Sa fi terminat benzina? Nu ca ar fi un capat de tara acest egal la 19 contra selectionatei angoleze, dar ce se intampla oare daca azi ne invinge Germania? Nici nu vreau sa-mi imaginez asta, sincer! Sa-i spunem ,,un joc finala al grupei A’’ de la Campionatul Mondial de Handbal Junioare U18 – Polonia, Kielce... Romania vs Germania! Sa speram ca a fost un ,,accident’’ jocul cu Angola si acest 19-19...


ROMANIA U18: Chetraru, Ciuca - Balaceanu (1gol), Cace (1g), Coman, Popa (1g), Barabas (1g), Valcan (4g), Marin (3g), Tarsoaga (2g), Jipa, Moraru, Stamin, Ilie (4g), Pica (2g), Lascateu.

ANGOLA U18 : Frederico, Da Silva - Sucacuexe, Esteves, Kiala (2goluri), Monteiro (1g), Masseu (11g), Castro, Tchitongua (1g), Coio, Gabriel, Sebastaio (1g), Ferreira, Rosario (2g), Mateus (1g)

Surprinzator, Diana Ciuca, portarul echipei Romaniei a declarat: ,,Am fost putin obosite. Dar vom recupera... Vom juca mai bine incepand de acum...’’ Obosite dupa o zi de pauza? Interesant...

In celelalte doua jocuri ale grupei, Germania – Polonia 30-25 (14-13) si Austria – Slovacia 27-23 (14-12).

Astazi au loc ultimele jocuri din faza grupei A pentru stabilirea ierarhiei finale:

Angola – Slovacia

Polonia – Austria

ROMANIA – Germania  ora 21:00 a Romaniei

Sa le tinem pumnii fetelor noastre si in tentativa de obtinere a locului prim in grupa, sa le uram succes!


Sursa foto: Google

Dan-Aliosa Ulici

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook