Ce-mbracam la plaja fetelor?

Asteptam cu sufletul la gura sa vina weekend-ul, sa iesim la iarba verde, sau poate undeva langa o apa, la soare... Sau ne pregatim ca a-nceput sezonul concediilor si plecam... Toate, dar absolut toate fetele, femeile mergem prim magazine de profil, pentru ca e evident, trebuie sa ne pregatim. Unora, chiar daca ne mai intra costumul de baie de anul trecut, nu putem sa-l folosim pe-acelasi ca de, ori a trecut moda lui, ori ne barfesc ,,prietenele’’... Mergem prin magazine atunci, ori sa facem shoping, ori sa cascam gura pur si simplu... 


Pentru vara lui 2018, am vazut prin magazinele de profil:


  • Costume de baie crop-top
  • Costume de baie cu ciucuri
  • Costume de baie din sireturi si legaturi
  • Costume de baie dintr-o singura piesa
  • Bikini brazilian pentru domnisoarele indraznete
  • Costume de baie bikini cu talia inalta 


Costumele de baie crop-top, pot fi mulate sau usoare si chiar cu maneci. Aceste costume au avantajul ca pot acoperii din imperfectiunile corpului.

Costumele de baie cu ciucuri, costume de baie decorate cu ciucuri din fire de ata, care au devenit mai cochete si mai feminine odata cu trand-urile lui 2018.

Costume de baie din sireturi si legaturi, cu o varietate de tot felul de benzi inguste, legaturi si sireturi care sunt situate in diferite parti ale corpului.

Costume de baie dintr-o singura piesa, modele sexy cu decolteu profund si taieturi mari pe solduri in stilul anilor ’80 sunt foarte relevante.

Bikini brazilian pentru domnisoarele indraznete, sunt bikini minusculi cei care revin glorios in fiecare sezon. Mai ales in randul tinerelor care s-au pregatit in salile de sport inaintea sezonului estival.

Costume de baie bikini cu talia inalta,  sunt costumele de baie in stil retro, dar arata modern si stilat pentru secolul XXI.


Se poarta monocolorul, alb sau negru in special, bicolorul asorte sau multicolorul de vara...

Sau fiecare poarta ceea ce crede ca-l prinde... Sau asa cum spunea cineva, ,,Dupa buget domn’le, dupa buget’’... Sau asa cum ne place noua sa spunem, purtam ceea ce ne reprezinta!


Psihoterapeut: Lavinia-Maria Popp

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook