Mobilizarea generala a fanilor romani si Cristina Neagu devine handbalista preferata a lui 2017 in Europa!

Intr-o ancheta a Federatiei Europene de Handbal, realizata pe baza votului fanilor, romanca Cristina Neagu a castigat detasat, cu un procentaj de 52%, ea adunând 15.185 de voturi dintr-un total de 29 160 voturi exprimate, titlul de ,,Cea mai buna jucatoare a anului 2017!'' Ea a fost urmata in clasament la o distanta considerabila de jucatoarea din Ungaria, Anita Görbicz , cu 38% din voturi. Pe pozitia a treia s-a situat norvegianca Nora Mork, care a acumulat doar  4% din voturi. Daca, cu doar 8 ore inaintea  incheierii votarii, pozitia fruntasa a fost ocupata de Anita Görbicz, aceasta avand aproximativ 800 voturi peste Cristina Neagu, mobilizarea generala a fanilor romani, a facut practic minuni: Cristina a adunat in jur de 5 000 voturi, in timp ce vecina din Ungaria doar vreo 300… Iata situatia exacta a voturilor exprimate de fani:

Cristina Neagu - 52% din 15,185 voturi

Anita Görbicz - 38% din  11,168 voturi

Nora Mørk - 4% din 1,237 voturi

Iveta Luzumova - 3% din 892 voturi

Katarina Bulatovic - 1% din 399 voturi

Karolina Kudłacz-Gloc - 0% din 99 voturi

Méline Nocandy - 0% din 70 voturi

Ana Gros - 0% din 56 voturi

Amanda Kurtovic - 0% din 54 voturi

 

Totalul voturilor exprimate a fost de 29,160! Felicitari Cristina Neagu, felicitari pentru mobilizare fanilor romani ai Cristinei!

 

Sursa foto: google

Dan-Aliosa Ulici

 

Galerie foto

6 comentarii
  • Neagu#theBest

    Sondaj irelevant. Unii au votat de mai multe ori, cum au si recunoscut pe Forumuri. Atat romani cat si maghiari. E ridicol ca Mork sa adune doar 4%. Sa nu mai spun ca au lipsit jucatoare ca Oftedal. MVP CM de anul trecut.
    Cred ca nici pe Cristina nu o incanta prea mult asemenea premii. Pe toate le-ar da pt un Aur cu Nationala.

  • admin   echipa sportsiemotie

    Irelevant sau nu, sondajul e facut de EHF, iar pe site s-a luat in considerare un singur vot... Nu este problema mea sau a cititorilor pe cine a propus EHF-ul pe lista...

  • Cristian

    Exact. Selecție făcută cu picioarele (lipsesc toate franțuzoaicele - campioane mondiale) și se votează ca la Eurovision. Neagu chiar nu a reușit nimic în 2017 nici la Buducnost nici la CSM nici la națională. Asta nu o face mai puțin valoroasă, sigur, e o megajucătoare. Dar premiul nu are fix nicio relevanță.

  • Neagu#theBest

    Dar am spus eu asa ceva? Doar am vrut sa imi exprim parerea. Cam sensibil esti.

  • admin   echipa sportsiemotie

    orice fan are o sensibilitate... nu-s mare fan CN, sunt un simplu jurnalist...daca ar trebui sa ma declar fan al cuiva, sunt fan Sorina Tirca, asta ca simplu iubitor de handbal

  • admin   echipa sportsiemotie

    Selectie? Nu stiu despre ce selectie este vorba... Probal v-ati referit la nominalizarile EHF-uui...

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook