Procesul proceselor! Targoviste - 25 decembrie 1989!

La 24 decembrie 1989, printr-un decret al CFSN semnat de Ion Iliescu, a fost constituit Tribunalul Militar Exceptional. Din cauza paranoiei revolutionarilor, decretul a fost scris de mana intr-un WC al Ministerului Apararii Nationale. Conform unui documentar BBC, Ion Iliescu n-ar fi dorit executarea Ceausestilor, dar generalul Victor Atanasie Stanculescu a declarat ca in caz contrar armata nu va colabora cu Consiliul Frontului Salvarii Nationale. In cele din urma Iliescu a acceptat executarea cuplului Ceausescu pentru a obtine sprijinul armatei. Completul de judecata al Tribunalului militar, autointitulat „tribunal al poporului” a fost format din doi judecatori militari, coloneii Gica Popa (presedinte) si Ioan Nistor, si trei asesori populari, capitanul Corneliu Sorescu, locotenentul-major Daniel Candrea si locotenentul Ion Zamfir. Grefierul era plutonierul-major Jan Tanase. Acuzarea a fost reprezentata de procurorul militar Dan Voinea, iar apararea a fost asigurata de avocatii din oficiu Constantin Lucescu și Nicolae Teodorescu. Deplasarea la Targoviste a membrilor „Tribunalului Militar Exceptional” s-a facut cu 5 elicoptere. Intr-unul din elicoptere se aflau cele doua prelate verzi, in care urmau sa fie infasurate cadavrele sotilor Ceausescu.

Procesul a inceput pe 25 decembrie ora 13:20 si s-a terminat in jurul orei 14:40, in garnizoana din Targoviste.

Capetele de acuzare erau:

Genocid - peste 60.000 victime;

Subminarea puterii de stat prin organizarea de actiuni armate impotriva poporului si a puterii de stat. Infractiunea de distrugere a bunurilor obstesti, prin distrugerea si avarierea unor cladiri, explozii in orase etc.

Subminarea economiei nationale.

Incercarea de a fugi din tara pe baza unor fonduri de peste un miliard de dolari depuse la banci in strainatate.

 

Aceste acuzatii n-au fost dovedite NICIODATA, ci doar numite de acuzatori impreuna cu mentionarea descrierilor facute de presa ale unor infractiuni atribuite de jurnalisti Ceausestilor.

Avocatii impusi cuplului i-au acuzat in loc sa-i apere. Nicolae Ceausescu a afirmat ca nu recunoaste tribunalul si se pare ca avea dreptate in această privinta, singura calitate oficiala a celui care a semnat decretul era cea de a fi unul din liderii loviturii de stat.

 

Nici pana azi nu a putut fi dovedita existenta unor conturi secrete care ar fi continut banii mentionati de acuzatori. Acuzatia de genocid nu a fost probata nici pana acum.

 

De la inceput, Nicolae Ceausescu a contestat procesul din punct de vedere juridic si nu politic. El si-a pastrat luciditatea, de la debutul procesului si pana in clipa executiei.

 

Concluzii:

  • Au murit doi oameni printr-un fals proces!

  • Nu s-a demonstrat ca Nicolae si Elena Ceausescu au facut genocid!

  • Subminarea economiei nationale… NICI VORBA cand datoriile Romaniei catre cineva erau ZERO…!

  • Conturi in strainatate… NICI MACAR UN BAN…!!!

  • Incercarea sotilor Ceausescu Nicolae si Elena de a fugi din tara… NICI VORBA despre asa ceva…!


Concluzia Concluziilor: UCIGASII TRAIESC SI SUNT LIBERI!

SUNTEM UN POPOR BLESTEMAT!

 

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook