Cupa „Geronimo & LifeCare’’ cel mai grandios eveniment fotbalistic din vestul Romaniei !

Daca socoteala de acasa se va potrivi cu cea din targ, Cupa  „Geronimo & LifeCare’’ editia a II-a de la Resita, din perioada 27-29 aprilie 2017, va fi cel mai grandios eveniment fotbalistic din vestul Romaniei.  Miercuri, 22 martie 2017, la Camera de Comert si Industrie Caras-Severin, la orele 14:00, intr-o conferinta de presa organizata de Lucian Dobre, fostul mare fotbalist al Resitei (si nu numai), manager al clubului privat de fotbal AS Mundo Sport Resita,  a expus intentiie si proiectul editiei a II-a a Cupei  „Geronimo & LifeCare’’ 2017.

,,Este unul dintre cele mai mari turnee din vestul Romaniei, daca nu cel mai mare ! Cred ca sunt 75 de echipe inscrise la turneu. Niciodata nu au mai fost atat de multi. Anul trecut au fost 52 de echipe… Turneul a adunat in jurul lui absolut toate institutiile care se ocupa de sport in Caras-Severin. In acest moment sunt 850 de locuri de cazare, pe care le-am acoperit in intregime, desi, circa o mie de persoane si-au anuntat intentia de a veni la Resita, de la copii, pana la parinti şi oficiali”, a declarat managerul Lucian Dobre.

In aceeasi conferinta de presa, directorul Directiei Judetene de Tineret si Sport Caras-Severin, Catalin Hogea a declarant:,,M-as bucura ca, pe langa Lucian Dobre, sa vina si alti resiteni, pentru ca acesti copii au nevoie de asemenea turnee puternice. Impreuna,  am fost si la presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Silviu Hurduzeu, insa bugetul fiind intarziat foarte mult, nu cred ca putem ca pana spre finalul lunii aprilie sa depunem proiectul si a primi bani pentru acest turneu, dar avem promisiunea ca, odata aprobat bugetul si lansat programul pentru sport, va exista deschidere pentru asemenea manifestari. Noi, ca Directie, ne vom implica cu tot ceea ce este nevoie, logistic, cu premii, medalii, cupe”.

La randul sau, Marius Popescu, unul dintre cei mai buni organizatori de competitii ai Resitei fotbalistice din anii ‘80-’90, actualmente consilier la Asociatia Judeteana de Fotbal Caras-Severin, a declarat in aceeasi conferinta de presa: ,,Minte sanatoasa in corp sanatos ! Si asta numai prin sport poti face, sa avem o natiune sanatoasa, fizic, mental… Cred ca el (n.r. Lucian Dobre) are capacitatea, puterea ca impreuna cu noi, cei din jurul lui si cu sponsorii pe care trebuie sa ii atragem, sa dea alta turnura fotbalului resitean, pentru ca, nu peste mult timp, tinerii din ziua de azi sa duca numele Resitei acolo unde a fost odata, cand am avut clasari bune in Divizia A, cand am castigat si Cupa Romaniei, eu referindu-ma acum la cursul a zecilor de ani cand am contat din punct de vedere fotbalistic’’.

Competitie de la Resita se va desfasura pe cinci categorii de varsta, copii nascuti intre 2005 si 2009. Cupa „Geronimo & LifeCare’’ din acest an, se va desfasura in patru baze sportive, trei dintre ele pe stadioane cu iarba, Baza Sportiva din Valea Domanului, Baza Sportiva Arsenal si Baza Sportiva Gloria, grupele de copii nascuti 2009, picii competitiei uramand sa se intreaca pe terenul sintetic al satului de vacanta Raul Alb.

Turneul de la Resita, este adresat tinerelor sperante si este organizat de AS Mundo Sport Resita, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, clubul CSM Scolar Resita si Asociatia Judeteana de Fotbal Caras-Severin, sponsorizarea principala, Geronimo si LifeCare ! Turneul din capitala Banatului montan se vrea un turneu international, astfel ca la competitive sunt asteptate si echipe din Serbia si Bulgaria.

 

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook