Realitatea proceselor! Se-aude oarece zanganit de metale?... C-asa pare...

Drajii mosului, toti ai mei si buni si rai, frati si fârtaţi, cumnati si mai ales şogori... Hai sa va mai scriu, ca sa lamurim una buna... Ca am vazut ca echipa in care joaca ţurca borcanul sef nu se prea impaca sa piarda si deci nu s-a impacat cu decizia lu’ dom’ judecator si incearca sa ne prosteasca cu jumatati de adevar incercand de fapt sa ne spuna jumatati de minciuna, ca noi sa credem toate prostiile indrugate de echipa lor de looseri (scuzati anglicismul)...

In data de 11.01.2024, dupa ce noi am publicat, in exclusivitate, faimoasa decizie din dosarul nr. 19729/3/2023 a tribunalului prin care nepriceputii, ca sa folosim un eufemism, de la “La Famiglia ferehas” au dezorganizat Adunarea Generala de anul trecut si au furgasit alegerile, ferehasul borcanelor, gunoiului si prostiei lu’ Prostolovschi a publicat un KOMUNIKAT... De KKT, cu adevarat... Sigur furgaseala s-a facut in concubinaj cu marele socotitor, consilierul presedintial Mirciulica nota mica la aritmetica, vicepres la BNS, precum v-am mai spus. Acum inteleg eu de ce sindicatele in Romanika noastra draga sunt de kkt, fara putere si duse de mult pe pluă, incapand pe mana unor astfel de oameni cu scoala facuta pe la fara frecventa sau la distanta, cu pregatire precara, inca din clasele primare si care s-au cocotat in fonctii mai ceva ca pesedistii, penelistii, pedelistii, bativanul de Basescu sau mutul de Iohannis (sau cum am vazut pe feisbuci cum ii spunea un clasic in viata, contaran cu mine, IohANNUS.

Pentru cei care vor sa vada “monstra” de prostie va dau link-ul, ca mi-ar fi mancat prea mult spatiu sa public totul aici: https://frh.ro/stire.php?id=2382

Ca sa ne lamurim cu acest dosar, va spune mosu’ vostru d-aici din Germanika, ca sa stiti si voi:

Zabalosul de borcan, a incercat in acest dosar sa-si inscrie “prietenul” Manolica prepuţă mica, in CA-ul asociatiei sale famigliale, ca sa-si asigure majoritatea. 

In acest dosar au formulat cerere de interventie Pavel Vasile, Asociatia Judeteana de Handbal Buzau, Grupul Scolar Industrial Petrol Moreni, Asociatia Club Sportiv Scolar Scoala 181 – SSP, Clubul Sportiv HC Junior BB. In decizia data Tribunalul a RESPINS cererea intervenientilor de suspendare a judecatii cauzei pana la solutionarea Dosarului 15284/3/2023 ca NEINTEMEIATA. A RESPINS si cererea de inscriere a modificarilor actelor constitutive ale Federatiei, ca NEINTEMEIATA (pe motiv de dezorganizare a AG si prostie sau hotie). Tot tribunalul a ADMIS cererea de interventie a intervenientilor (Pavel Vasile, Asociatia Judeteana de Handbal Buzau, Grupul Scolar Industrial Petrol Moreni, Asociatia Club Sportiv Scolar Scoala 181 – SSP, Clubul Sportiv HC Junior BB) in proces. 

Este adevarat, decizia nu este definitiva si irevocabila, ca noul ferehas sau cum stiti voi ca si-a castigat renumele de “La Famiglia ferehas” a formulat apel si urmeaza sa se fixeze termen de judecata la Curtea de Apel Bucuresti. Deocamdata nu s-a fixat termen de judecata. Va voi tine la curent, nu in curent cu ce se va intampla in aceasta judecata desi, asa cum va spuneam randul trecut, ce poate sa faca Curtea de Apel, daca AG a fost organizata nestatutar? “La Famiglia ferehas” lucreaza probabil dupa principiul “lungeste-mi Doamne boala” ca poate il convingem pe Pavel sa-si retraga cererile, sau “ca sa rezistam noi cat mai mult” pentru ca la Curtea de Apel se va da termen, daca suntem norocosi, in toamna, iar daca nu, la anul in primavara.

In dosarul nr. 15284/3/2023, tot de la Tribunalul Bucuresti reclamantii Vasile Pavel, Asociatia Judeteana de Handbal Buzau, Grupul Scolar Industrial Petrol Moreni, Asociatia Club Sportiv Scoala 181-SSP si Club Sportiv HC Junior BB, in contradictoriu cu Federatia Romana de Handbal, avand calitate de parat, au solicitat, in principal Anularea Hotararii Adunarii Generale a F.R.H. din data de 28.04.2023 pentru nerespectarea conditiilor legale si statutare de fond si forma, iar in subsidiar, Anularea PARTIALA a Hotararii Adunarii Generale a F.R.H. din data de 28.04.2023, DOAR in ceea ce priveste procedura de alegere referitoare la desemnarea unui membru in Consiliul de Administratie al F.R.H. 

In incercarea de a scapa de judecata si de a-si vedea visul cu ochii (validarea lui Manolica cu aia mica), zabalosul de borcan, prin juristi si avocati, a ridicat in numele “La Famiglia ferehas” o serie de exceptii, incercand sa blocheze procesul.

Astfel, la termenul de judecata din data de 16.11.2023, intanta a ramas in pronuntare pe exceptiile invocate de ferehas, cunoscut si ca “La Famiglia ferehas AF”. In data de 13.12.2023, instanta, prin incheiere, s-a pronuntat si a admis exceptia inadmisibilitatii capatului subsidiar de cerere vizand anularea proceselor verbale indicate de reclamanti si respinge acest capat de cerere ca inadmisibil. De asemenea, instanta, prin aceeasi incheiere, admite exceptia lipsei calitatii procesuale active a reclamantilor Asociatia Judeteana de Handbal Buzau si Grupul Scolar Industrial Petrolul Moreni formulata de F.R.H. si respinge actiunea introdusa de acestia ca fiind introdusa de persoane fara calitate procesuala activa. Instanta, prin aceeasi incheiere, respinge exceptia lipsei calitatii procesuale active a reclamantilor Pavel Vasile si Clubul Sportiv HC Junior BB ca neintemeiata, precum si exceptia lipsei de interes in formularea actiunii de catre reclamantii Pavel Vasile si Clubul Sportiv HC Junior BB. Fixeaza termen pentru continuarea judecatii in data de 25 ianuarie 2024.

Deci actiunea continua, chiar daca, din partea ferehasului borcanelor si a lui Prostolovschi s-au formulat mai multe exceptii dar cele mai importante au fost respinse. De ce Tribunalul a admis exceptia lipsei calitatii procesuale active a reclamantilor Asociatia Judeteana de Handbal Buzau si Grupul Scolar Industrial Petrolul Moreni si de ce a considerat ca reclamantii Pavel Vasile si Clubul Sportiv HC Junior BB au calitate procesuala activa? Nu stiu, iar din ce se publica pe portalul instantelor de judecata nu putem intelege. Urmeaza sa ne lamurim dupa urmatorul termen de judecata.

Acum, daca ma intrebati pe mine, actiunea lui Vasilica PisDoi este cam slaba. Aceasta actiune a cerut doar anularea partiala hotarari AG de alegeri. Consider ca la AG au fost mai multe erori, abuzuri sau prostii, cum vreti voi sa le spuneti si va enumar unele:

  • Inducerea in eroare a AG, de catre Prostolovschi, ca este o AG de alegeri si nu se pot propune pe ordinea de zi a alte puncte de discutii. In ce mă-ta de AG de alegeri se aproba bugetul, mai idioten Tâmpitzovschi?
  • Lista structurilor cu drept de vot nu corespunde cu lista membrilor înregistrați la Tribunal, la data Adunării Generale din 28 aprilie 2023. Ce facusi nene Bocane, ca parca mătăluţa te ocupai de evidenta asta? Nu crezi ca ar trebui sa te lasi de servilism si sa mergi in penzie la mata, la Țintea?
  • Descarcarea de gestiune pe anul 2022, intr-o AG nestatutara.
  • Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2023, intr-o AG nestatutara.
  • Neprezentarea Raportului Secretarului General (aflat pe ordinea de zi) si trimiterea de catre Mazilovschi a celor interesati de raport sa-l caute, pe site. Eu va spun sincer ca l-am cautat si nu l-am gasit si sunt sigur ca Mazilovschi, absolvent de facultate, probabil cu nota 6 (sase) nu stie prea bine nici sa scrie si nici sa faca un raport. 

Deasemenea s-ar mai fi putut cere la judecata si:

  • Anularea tuturor deciziilor AG din 28.04.2023 pentru ca s-au dat intr-o AG nestatutara.
  • Anularea alegerilor pe motiv de nepricepere, partinire, prostie sau hotie. Procedura de alegere pentru locul vacant în Consiliul de Administrație al FRH a fost viciata, prin înregistrarea mai multor voturi față de numarul de structuri sportive prezente în sală la AG din 28 aprilie 2023 si au fost tipărite si distribuite mai multe buletine de vot față de câte structuri sportive au fost anunțate la începutul ședinței AGA din data de 28 aprilie 2023, iar unii dintre votanti erau deja in drum spre casa, la ora votului.
  • Organizarea, de urgenta, pe cheltuiala zabalosului de borcan, a lui Mazilovschi, Vasile Ganiel Dildo si a celorlalti membrii ai CD si CA care au aprobat schimbarea NESTATUTARA a locului de desfasurare a AG din aprilie 2023.

Sigur ca un avocat priceput ar mai putea gasi, probabil, si alte motive, dar eu nu sunt nici avocat si nici priceput. Eu sunt un jurnalist sportiv amator, nici macar de investigatii, care primeste oare ceva informatii si le pune pe hartie, pentru ca voi sa fiti informati si sa nu mai credeti in minciunile zăbăloşilor. 

Ca o concluzie jigodistii din “La Famiglia ferehas” nu spun nimic nici despre modul, de kkt, in care au organizat AG, nici despre modul in care s-a votat si, desi votarea a fost filmata nu ni se prezinta nici cine a votat pentru reprezentantii unor structuri care la ora votului erau in avion. Asta e cu procesele. Ca sa stiti adevarul si sa nu va luati dupa lucruri spuse cu jumatate de gura sau printre dinti.

In conditiile aratate mai sus, ANS, in principal, dar si COSR, in calitate de finantatori, ai ferehsului din borcane, ar trebui:

  • să solicite FRH organizarea unei hotărâri în condiții de legalitate cu privire la aceleași chestiuni aflate pe ordinea de zi a AG lovita de nulitate absoluta (asa a fost definita in decizia data in prima instanta).
  • să fie revocat avizul favorabil dat de ANS către FRH cu privire la hotărârea AG din 28 aprilie 2023.
  • ANS si COSR să nu participe în continuare la nelegalitatea săvârșită, în sensul de a finanța FRH pe baza unor bugete și situații financiare pretins a fi aprobate prin decizii declarate nule printr-o decizie judecatoreasca.

Acum sa va mai spun ce am aflat. Borcanul sef, daca a vazut ca nu poate face majoritate cu Manolito ce s-a gandit el? Daca i-am corupt pe Costea si Marocico si i-am transformat in sclavi, hai sa-i corup si pe Caba si Armanu, ca n-o fi foc. Nu mai am ce functii sa le dau, deci hai sa-i iau cu mine, pe daibogeala, in Germanika la Campionatul European. Zis si facut. Iar ca sa stiti si voi, va mai spun ca borcanul sef nu e interesat de loc de mersul handbalului din Romania, pe el nu-l intereseaza decat sa se gudure pe langa sefii de la EHF, sa-i mozoleasca pe la usa sau gaura din dos, doar, doar va obtine o “fonctie” pe la EHF ca a vazut ca in Romania nu e in stare de nimic si e hotarat sa-si foloseasca prezenta fonctie doar ca pe o trambulina si pentru a-I prosti pe cei de la Wiena. Repet, nu e in stare de nimic. Eu totusi sper ca Armanu si Caba sunt oameni seriosi si nu sunt coruptibili. Cine va plateste borcane cheltuielile din Germanika? Ca n-ai budget aprobat pe anul asta...

Daca revenim la “La Famiglia ferehas” sa va mai spun ca, de la serviciul contabil i s-a cerut vicelui Sorin Dinu sa semneze bugetul pe anul 2024, desi Statutul FRH impune discutarea acestuia in Comitetul Director si apoi aprobarea bugetului in CA. Vicele, avocat priceput si cu bune cunostiinte despre Statut si regulamente a refuzat sa semneze bugetul pe 2024 si dupa ce i-a informat pe din borcane si mazilovschi a trimis o informare si catre ANS, direct la sefa Lipa. Iar sefa Lipa, satula de prostiile facute din borcane si din gunoi de Din si Mazilovschi a hotarat oprirea finantarii “La Famiglia ferehas” AF, pentru anul 2024. Adica la fel cum, in trecut, tot pentru prostii si ilegalitati, nu au fost finante si boxul si tenisul. Ce te faci borcane? Ce va faceti mai Bocan, Costea, Cosmanca, Joita, Marocico, Mihaila si Stanescu? Vedeti ca pe cei din opozitie nu i-am nominalizat, desi acum nu mai stiu unde sa-i trec pe Armanu si Caba. De unde scoateti bani? Aduceti de acasa? Sau iesiti la produs? Ca v-a ajuns funia la par. Halal sa va fie, mai prostalanilor! Asta se intampla daca faceti prostii si nu va intereseaza de legalitate! Hai, mars la produs din gunoi si Mazilovschi!

Cam atat despre nesimtirea de care a dat dovada “La Famiglia ferehas” la AG si consecintele acesteia...

Ar mai fi oare câta ceva de spus, dar iar m-am lungit si am scris cam mult, asa ca incalec pe-o sa ca v-am spus povestea uite asa: nuantata, romantata si pamfletata, asa ca sa nu se lege prostalanii si zabalosii de mine, ca io lucru cu materialul CLENTULUI... 



Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 comentarii
  • Cloanta

    Daca tot bate vantu" pe la comentarii si ai o sursa voin(ic)easca, ghici cine s-a ocupat de formalitati: fostii! Aia pastrati din generozitate si iluzie ca se vor schimba... daca 181 de oameni n-au gresit adresa, adunarea aia a fost statutara si legala... daca se rataceau o parte, era ilegala.... apoi, unii votanti au venit pe parcurs... lumea, ca in fiecarea an, i-a primit pe intarziati... dar pixdoi pierde muuulte comisioane de e asa tare in clont!

  • Dan-Aliosa Ulici   echipa sportsiemotie

    Raspuns pentru Cloanta... Bate vantu' pentru simplul motiv ca nu accept comentarii!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook