In etapa a VIII-a la fotbalul din Regionenliga 6 Württemberg feminina, liderul se sperie de ploaie si-si amana jocul si lanterna rosie produce surpriza!...

Duminica 5 noiembrie, prima duminica a lui noiembrie ploios 2023, pe-o vreme de sa nu-ti scoti nici macar cateaua afara, au fost programate jocurile rundului 8 la fotbalul feminin din Regionenliga 6 Württemberg...  Cum se-ntampla si pe la noi pe plaiurile mioritice, cam pe-acelasi calapod se gasesc unii sa dribleze elegant competitia, inventand diferite (legale evident), netinand cont de faptul ca adversarii erau deja pe drum, ca sa nu spunem aproape de intrarea-n oras... Si daca unii s-au jucat, altii au jucat. Dar haideti sa vedem ce s-a intamplat pe stadioane... 

SG Dietmanns/Hauerz/Bellamont - SC Blönried 6-2

Au marcat: Lorena Aumann (min.6 si min.25), Diana Schlachter (min.45+1), Lisa Stampfer (min.88 si min.90) si Anne Strasser (min.90+4) respectiv Jasmin Eisele (min.29) si Jennifer Rapp (min.75)

SGM Eglofs/Heimenkirch/Wohmbrechts - TSV Grünkraut 4-1

Au marcat: Christina Epple (min.21), Daniela Benzinger (min.33), Alexa Jocham (min.40) si Alina Burger (min.86) respectiv Selina Weiss (min.82)

TSV Warthausen - SV Reinstetten 5-0

Au marcat: Jessica Jäger (min.5) si Sarah Marie Dünkel (min.36, min.75, min.82 si min.88)

SV Deuchelried - TSV Tettnang II 2-3

Au marcat: Sofia Borges (min.65) si Aliza Zuber (min.87) respectiv  Sarah Marschall (min.20 si min.75) si Fabienne Oswald (min.26)

Jocul SV Immenried - TSV Eschach a fost amanat din cauza ploii...

SV Bergatreute - SG SG Aulendorf / Bad Buchau 1-1

Au marcat: Carina Gussmann (min56 autogol) respectiv Sofia Perfetto

A fost un meci disputat in conditii atmosferice nu prea propice fotbalului... Daca ploaia a stat, vantul care sufla cu aproape 3m/s nu prea a lasat jucatoarele celor doua echipe sa arate ce stiu... Dar si asa... Desi se parea ca echipa gazda controleaza jocul, aceasta n-a profitat deloc de avantajul... vantului permitandu-le astfel vizitatoarelor sa se apere sus catre centrul terenului si sa contraatace taios... O lupta surda intre cele doua careuri mari si-un contraatac al vizitatoarelor care nu dau cu piciorul sansei si fac 0-1... Ramona Schmid intercepteaza o pasa in propria jumatate, trimite o pasa de vreo 25 de metri pe jos pe culoarul creat intre fundasii centrali ai gazdelor la Sofia Perfetto, preluare ,,pefetto'', o cursa solitara a Sofiei, si desi talonata de Selina Weber, a trimis de la 16m in stanga goalkeeperului Mareike Jaehnz iesita in intampinare...  S-a jucat pe contre. Putea sa se faca 0-2 dar in doua randuri si 1-1... Mai mult decat atat, un hent in careu si arbitrul arata punctul de la 11m, de acolo de unde gazdele reusesc sa trimita pe langa poarta... 0-1 a fost rezultatul pauzei... In repriza secunda, gazdele preseaza, profita si de accidentarea portarului oaspetelor (goalkeeperul din Aulendorf a aparat accidentata inca din minutul 19 al meciului) si in minutul 56, un corner executat in careul mic, mingea o loveste pe Carina Gussmann, mingea se duce in plasa, inutil plonjonul bravei portarite a oaspetelor... 1-1... S-a jucat tare pana la final, dar vremea nefavorabila si terenul moale n-au lasat echipele sa isi etaleze calitatile... Si iata ca dupa 7 etape in care echipa din Aulendorf n-a reusit sa castige vreun punct, a trebuit sa vina etapa 8 si odata cu aceasta remiza la 1 sa-si treaca in cont punctul binemeritat...

Etapa a IX-a incepe inca de miercuri 8 noiembrie odata cu jocul dintre TSV Warthausen  si SG SG Aulendorf / Bad Buchau, continua vineri 10 noiembrie cu jocul SV Reinstetten - SGM Eglofs/Heimenkirch/Wohmbrechts, celelalte 4 jocuri urmand a se disputa duminica 12 noiembrie.


Fotogalerie de la jocul SV Bergatreute - SG SG Aulendorf / Bad Buchau

Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.








0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook