Etapa cu numarul 6 la fotbalul feminin din Kreisliga A Bodensee s-a incheiat! Lupta la varf continua...

Fotbalul feminin din Kreisliga A Bodensee si-a disputat duminica 22 octombrie jocurile contand pentru etapa a VI-a. A fost o etapa a oaspetelor care s-au impus in 3 dintre cele 5 jocuri, o partida s-a incheiat nedecis iar intr-o partida s-au impus gazdele. Iara rezultatele inregistrate:

SV Horgenzell - TSV Neukirch 0-2
Au marcat: Flora Winkler (min.57) si Magdalena Sauter (min.67)


SV Edelweiß Waltershofen - FG 2010 Wilhelmsdorf-Ried-Zuss 3-2
Au marcat: Anika Härtl (min.13, min.65 si min.88) respectiv Leonie Wohlfahrt (min.17) si Selina Beierl (min.68)


SV Amtzell - SG TSV Berg 0-5
Au marcat: Mila Badalucco (min.6 si min.90+2) si Alexandra Sailer (min.18, min.32 si min.54)


SG Immenried II - SV Arnach 0-7
Au marcat: Amelie Hierlemann (min.1 si min.58), Jenny Lutz (min.31, min.47, min.56 si min.66) si Yvonne Stäbler (min.77)


SV Bergatreute II - TSG Bad Wurzach 0-0

Cele 7 grade Celsius din termometre de la 10:30 ora de start a jocului, n-au impiedicat niciuna dintre cele doua echipe sa nu practice forbalul spectacol. A fost un meci frumos intre echipa secunda a gazdelor din Bergatreute si echipa din Wurzach, unul de angajament in care ocaziile de gol n-au lipsit... Numai ca, ori impreciziile atacantilor celor doua echipe, ori cei doi goalkeeperi din cele doua porti au facut ca la final de joc scorul sa fie acelasi ca in minutul 1, 0-0!...


Etapa a VII-a este programata in ultimul weekend din octombrie.


Fotografiile sunt de la meciul de la Bergatreute

Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook