Turul 1 in Cupa Romaniei la handbal feminin! Delegarile cuplurilor de arbitri... la anu’ si la multi ani ferehasule!...

Pana la intrarea in scena a ,,greilor’’ handbalului feminin romanesc (a se citi echipele care ne-au reprezentat in Europa handbalistica), FRH-ul lui CostaDin ne da sau nu ne da... Ca sa o putem duce!... Si uite-asa Vineri 23 decembrie, exact inainte de ajunul Craciunului, au avut loc tragerile la sorti... In a doua duminica a lui 2023 (8 ianuarie adica) avem parte de meciuri de handbal contand pentru Turul 1 al Cupei Romaniei... Iata cum arata programul jocurilor:

CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud – CS Minaur Baia Mare

HC Zalau – CS Dacia Mioveni 2012

CSM Tg.Jiu – SCM Universitatea Craiova

CSU Cluj-Napoca – HC Dunarea Braila 

CSM Bacau – CSM Slatina

CSM Unirea Slobozia – CSM Corona Brasov

CSM Roman – ACS Sc. 181 Bucuresti

CSU Neptun Constanta – CSM Galati

HCF Piatra Neamt – ACS Liviu Rebreanu Turda

Acuma sa nu care cumva sa va inchipuiti ca merg unse toate pe la ferehasul lui CostaDin ca nu, vai mama noastra... Fereasca Dumnezeul Sfantul sa intri pe portalul oficial al FRH-ului ca-i jale mare domnule! Orele de desfasurare, salile unde se disputa jocuri, ioc... Sau nu la toate jocurile... Sa nu discutam ca este luni dimineata si normal trebuia sa vedem niste cupluri de arbitri care vor oficia jocurile din Turul 1 al Cupei Romaniei la feminin si... Am scris ,,si’’ pentru ca prima echipa care intra pe teren sa joace handbal in 2023 este echipa tigroaicelor de la CSM Bucuresti... Asadar Miercuri 4 Ianuarie, in Sala LPS-ului slatinean, intr-un joc contand pentru etapa cu numarul XII din Liga Florilor, CSM Slatina va primi vizita titratelor tigroaice ale primariei generale a capitalei, CSM Bucuresti. Ora de disputarea a jocului nu-i asa importanta cum la fel de neimportanta e si delegarea cuplului de arbitri care va oficia jocul de debut in handbalul feminin al lui 2023... Banuim ca din partea FRH-ului, ca observator al jocului o sa fie domnita Stoia, nelipsita Stoia... Greul il duc jucatoarele Victorinei Bora care iata n-au deloc vacanta... Joc pe 4 si apoi pe 8 Ianuarie... Dar la ce ambitii au oltenii, nu-i retrogradeaza nici vointa unora si nici invidia altora. L-am vrut schimbat pe Dedulescu... L-am vrut instalat pe Din... Dati-mi voie sa intaresc ceea ce tot scriu in ultima vreme: in bine NIMIC nu s-a schimbat. Din mai rau in mai rau se vede cu ochiul liber incotro ne indreptam... Ce-si face omul cu mana lui se numeste ,,Giocco di mano freco di Turbo’’... Si-asta avem! Atat am avut de zis...


Dan-Aliosa Ulici

Sursa foto: motor cautare Google

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

14 comentarii
  • Fanhandbal

    Măscăriciule Din, incapabilule, da-ti demisia ca ești incompetent demonstrat. Baga-ti bai mingile-n cur ca in afara de povesti de adormit copiii, nimic. Du-te tare prostanacule

  • Nae

    O federație de kkt

  • Roxana

    Federatie de rahat cu un mare rahat în frunte. Eu nu inteleg totuși, pe Din asta nu-l poate strange nimeni de ouă? Ce dracu face ministrul biciclist? Nu avem decât o singura soluție cu astia. Mana pe furci, coase, răngi, topoare.

  • Vasile Damian

    Mai exista unul care sa creadă în acest Constantin Din? Dacă a fost sclavul în stare sa se certe cu Dinu ca sa îl ungă pe Mazilu sa ne mai mirăm de ceva? De asta ne si ducem dracului de tot cu handbalul ăstora unsi politic

  • MLT

    Ne vedem la Bietigheim ! Tot așa ai rămas mare cronicar, încă tot speri să te angajeze cineva la Federație? Nu poți să te consolezi cu ideea?

  • Fane Babanu

    Din asta e mai mascarici decât tadici

  • Mihai

    rusine federatiei sa va fie rusine inafara de barem la arbitri ce ati facut?

  • Viktor Trifon

    Hai Aliosa ca uite cum te-a prins MiLiTistul. Omul chiar ti le spune de la obraz si ma mir ca ai acceptat mesajul. Sa știi domnule MiLiTist ca Aliosa si-a luat casa în Elveția, are Porsche de 120 000 Euro în garaj, își face club sportiv în Germania ca sa îl angajeze careva la federatia lui Din. :))))) Si mai mergi Aliosa 500km pana la Bietingheim sa sustii tigresele poate,poate te ia la federație careva. :)))))

  • Macarie

    aceasta publicatie nu este prea transparenta fiecare citeste ce ii place dar nu recomand

  • Dan-Aliosa Ulici   echipa sportsiemotie

    @pentru Macarie... daca nu suntem ,,prea transparenti'' asa cum sugerezi, iti oferim posibilitatea sa argumentezi cele afirmate. In caz contrar ne vedem obligati sa ne adresam competentilor pentru a face lumina!

  • Daciada'

    Tocmai ca nu recomanda macarie macanitorul asta noi care citim ne-am adunat aproape 5 milioane în 2022... Nu mai acceptați mesajele penibililor domnule Dan.

  • Andreea Stanciu

    De asta citim noi ca apare câte unu căruia nu-i convine ca nu pupați cururi cum fac aia aservitii.

  • MakareNA

    Macarie, esti cumva si tu vreun formator de opinie? Apari tu sa ne strici bunele dispozitii. Despre aceasta publicație, lasati-ne pe noi sa decidem daca citim sau nu. Dar spuneti-va domnule transparent părerea, ca uitați, la multe ore după apariția articolului, pe site-ul federației, încă nu au apărut cuplurile de arbitri care vor fluiera la jocurile din Cupa României. Aia is transparenți ai lui Din si Mazilitu, asa-i? Lasa-ne omule si du-te pe Facebook și fa-ti veacul acolo cu prostănacii tai.

  • Tica

    Seriozitate mare la FRH. Dacă nici după mai bine de 24 de ore de când nenea Aliosa a publicat reportajul despre jocurile din Cupa României nesimțiții care se ocupă cu delegările arbitrilor si prostănacii care răspund de siteul federatiei nu au fost în stare sa vină cu modificările de rigoare eu pot sa spun cu convingere: bai din, hu, hu, hu, ia-ti lingăii si te du!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook