FC Kosova Weingarten uita ca ,,ocaziile se razbuna’’ si fotbalul te pedepseste! Start fotbalului din Kreisliga B3...

Vara e pe sfarsite si uite-asa a inceput si fotbalul nostru cel de toate zilele... Sau ma rog, fotbalul din Kreisliga B3, editia 2022/2023. Am fost la jocul dintre SV Blitzenreute si FC Kosova Weingarten...

Stadion Rasenplatz - Fronreute

Ora 15:00 

Temperatura: 22,5 grade Celsius

Vant: 0,5m/s 

Arbitru: Ertan Bektas

Spectatori: circa 150

Oaspetii incep in forta jocul din deplasare si deschid practic scorul in chiar primele minute. O asezare perfecta in linia de aparare, un debut cu pase ,,Made in England’’... Si asa, o angajare in adancime pe partea dreapta, o preluare de manual a lui Fisnik Bajrami, asa cum au fost si driblingurile in cascada... Noul nouar al kosavoarilor s-a jucat practic cu aparatorii de pe partea stanga a gazdelor, unu, doi, trei... Desi oarecum repliati, acestia n-au reusit sa-i blocheze sutul perfect cu piciorul stang catre poarta, goalkeeperul gazdelor ramane tintuit... si 0-1! Explozie de bucurie in teren dar si pe banca oaspetilor de la FC Kosova Weingarten... Ciudata atitudinea jucatorilor gazda care au practicat un antijoc, multumindu-se sa se apere sus, catre mijlocul terenului, chiar si atunci cand erau condusi pe tabela de scor... Oaspetii se joaca cu ocaziile si rateaza sansa desprinderii... La pauza se intra cu acest 0-1 reusit de atacantul Fisnik Bajrami adus in aceasta vara de la FC Isny... La pauza gazdele fac o schimbare inspirata... Oaspetii domina teritorial dar fara efect pe tabela. Incep sa apara intrarile barbatesti... Si aia, si ceilalti, incep sa-i faca reprosuri arbitrului Ertan Bektas, uitand ca de fapt, el e factorul decizional... Si daca oaspetii n-au reusit sa frunctifice niciuna dintre ocaziile avute, cei care reusesc sa inscrie sunt jucatorii gazdelor... O lovitura libera directa de pe la 35m il surprinde pe goalkeeperul kosovar, foarte exact in cele 3 interventii de pana atunci... Si uite-asa, ca numai la fotbal, ,,ocaziile se razbuna’’... Rezultatul final, 1-1!

Iata si celelalte rezultate inregistrate in etapa inaugurala:

TSV Bodnegg - SV Weissenau 4-2

SG SC Friedrichshafen - SC Bürgermoos 2-2

SK Weingarten - SC Michelwinnaden 0-2

FV Bad Waldsee – FV Langenargen 8-0

SV Fleischwangen - Sportfreunde Friedrichshafen 1-4

SV Horgenzell - SV Schmalegg 6-0

Etapa secunda se desfasoara Duminica 4 Septembrie.


Dan-Aliosa Ulici

ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului sportmacsimsiemotie.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.


Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook