Dupa rezultatele de la Cupa ,,Sho-Dan’’ sportivi de la Kaizen Karate premiati de Nicolae Robu primarul Timisoarei!

542 sportivi de la 38 de cluburi sportive, s-au intrecut la jumatatea lunii noiembrie, la Timisoara, in capitala Banatului de campie, la Cupa ,,Sho-Dan’’, o competitie cu grad de dificultate destul de ridicat cu regulament WKF! Clubul Kaizen Karate Timisoara si-a facut din nou simtita prezenta, nu doar ca numar prin cei 25 de sportivi, ci prin performantele obtinute la final de competitie! Si dupa ce s-a tras cortina de final, am reusit sa contabilizam: 25 de sportivi, minim o medalie fiecare! Performantele sunt cu atat mai notabile cu cat, unii dintre sportivi au debutat in acest gen de concursuri, varstele lor, intre 5 si 14 ani! Conform proverbului ,,Dupa munca si rasplata’’, la final de competitie, Clubul Kaizen Karate, a obtinut pozitia a treia a podiumului in clasamentul cluburilor! A fost o competitie la care debutantii au reusit sa depaseasca tracul debutului in competitii, iar altii au reusit sa se intreaca pe sine, neinseland asteptarile... Iata rezultatele celor 25 sportivi ai clubului Kaizen Karate Timisoara:

1 Daria Ahmadi – 3 kata

2 Chelsea Olarasu – 3 kata, 3 kumite, 3 joc tehnic, 2 kumite open

3 Ariana Ardelian – 1 kata, 1 joc tehnic, 1 kumite open

4 Diana Topolovcici – 3 kata

5 Sarah Dragici – 3 kata, 3 joc tehnic, 3 kumite open, 1 kumite

6 Maya Opre – 2 kata open, 2 kumite

7 Anna Luca – 2 kata, 3 joc tehnic

8 Larissa Angiletta – 1 kata, 2 joc tehnic

9 Mario Malanca – 3 kumite open

10 Lukas Krall – 3 kumite individual

11 Andrei Heciu – 3 kumite individual

12 Gabriel Radici – IV kata open

13 Evina Delmier – 2 kata, 2 kumite

14 Diyar Delmier – 2 kata

15 Raul Buzgar – 3 kumite

16 Sergiu Puicea – 3 kata

17 Viggo Pantea – 3 kumite

18 Sebastian Radu – 3 kata, 2 joc tehnic, 1 kumite

19 Bianca Stoica – 3 kata

20 Ramona Stoica – 2 kumite

21 Petra Dumitrescu – 3 kumite

22 Karina Damian – 3 kumite

23 Stefania Corlan – 3 joc tehnic, 3 kumite

24 Denis Ciocea – 2 kumite

25 Luca Fodor – 3 joc tehnic, 3 kumite


Cupa ,,Sho-Dan’’ a fost ultima competitie inaintea Cupei Campionilor WUKF care se va desfasura la Cluj-Napoca in 7 si 8 decembrie, acolo unde team-ul timisorean Kaizen se va afla cu 13 sportivi si anume: Anna Luca, Larissa Angiletta, Sebastian Radu, Ariana Ardelian, Daria Ahmadi, Diana Topolovcici, Chelsea Olarasu, Gabriel Radici, Petra Dumitrescu, Lukas Krall, Andrei Heciu, Maya Opre, Sarah Draghici.

Si vestile bune pentru sportivi ai clubului timisorean au continuat! In plenul Consiliului Local al Municipiului Timisoara, 8 sportivi au fost invitati pentru a primi onoruri de la oficialitatile locale. Astfel, Anna Luca, Larissa Angiletta, Sebastian Radu, Chelsea Olarasu, Diana Topolovcici, Ariana Ardelian, Sarah Draghici, Daria Ahmadi, au fost premiati de edilul sef al Municipiului Timisoara, Nicolae Robu! Iata ca dupa numai doi ani de activitate, Kaizen Karate Timisoara, club infiintat chiar in noiembrie 2017, isi castiga locul pe firmamentul sportului romanesc si nu numai... Felicitari sportivilor si domnisoarei Iasmina Ardelian, fondator si trainer la Kaizen Karate Timisoara, un LONG LIFE si La multi ani Kaizen Karate Timisoara!


Dan-Aliosa Ulici 

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook