,,Pana vine dimineata’’ – un nou single al Trupei Phaser!

Trupa Phaser revine cu un nou single intitulat Până vine dimineața, o piesă în care o poveste de dragoste se conturează în atmosfera nebună a unei petreceri pe plajă. ,,De multe ori poveștile de dragoste încep în situații inedite. Poate e un clișeu, dar iubim chefurile care țin până dimineața, mai ales când se întâmplă pe plajă și se termină cu un răsărit superb în largul mării”, declară membrii trupei.

Videoclipul a fost conceput de membrii trupei și a fost creat împreună cu Sebastian MARU Films din Timișoara. Este o nouă colaborare între echipa de producție video și trupă, după videoclipurile lansate deja pentru single-urile “Călători” și “Mă aprinzi”. Filmările pentru videoclip au fost realizate în mai multe locații, atât pe litoral, cât și în Timișoara. 

,,Mulțumim celor de la Fratelli Timișoara care ne-au pus la dispoziție terasa de vară By The River și mulțumim tuturor prietenilor noștri care au participat la filmări, mai ales actorilor principali Horea Bite și Jacqueline Bugilan”, au mai adăugat cei de la Phaser

Muzica și versurile sunt scrise de membrii trupei, iar producția și masterizarea au fost efectuate la Studio66 împreună cu George Hora.

În toamna anului trecut Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania, “Până vine dimineața” fiind al treilea single lansat în această formulă după “Alerg” și “Călători”. La începutul anului trupa a realizat și versiuni live ale unor piese proprii în cadrul ULive Session. Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).


Sursa foto: pagina de facebook a lead-ului Carina Dumitru

Artemisa Stan

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook