Resita sub asediul a peste 850 fotbalisti participanti la ,,Cupa Geranimo & LifeCare’’ !

Mult a fost putin a mai ramas ! Se pare ca asteptarea a meritat si asta pentru ca toate sunt aranjate pana in cel mai mic detaliu. Aranjate pentru ce o sa va intrebati, sau o sa intrebati ? Cu siguranta ca mai toata suflarea iubitoare de fotbal  din Romania stie ca din 27 aprilie si pana in 29 aprilie, orasul municipiu de pe Barzava, Resita, este capitala a fotbalului international cu ocazia turneului  ,,Cupa Geranimo & LifeCare’’ organizat de clubul privat de fotbal AS Mundo Sport Resita, manageriat de un fost mare fotbalist al Resitei in rosu si negru, Lucian Dobre. Consiliul Judetean Caras-Severin, Primaria Municipiului Resita, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Caras-Severin, Asociatia Judeteana de Fotbal Caras-Severin si nu in ultimul rand Clubul Sportiv Municipal Resita, au venit langa Lucian Dobre pentru aceasta a II-a editie a  ,,Cupei Geranimo & LifeCare’’, devenit turneu international odata cu participarea vecinilor din Serbia. 77 echipe inscrise in competitie, un turneu destinat viitorilor ,,actualilor’’ fotbalisti, copii nascuti din 2005 si pana in 2010, copii repartizati pe grupe de varsta, o competitie sportiva de mare amploare, tinand cont ca locurile de cazare ale orasului municipiu de la poale de Semenic sunt insuficiente pentru cei peste 850 micuti fotbalisti, oficiali ai echipelor, parinti sau alti insotitori ai copiilor, sau mai corect asa cum am aflat de la organizatori, cu mult peste 1 000 persoane sunt asteptate si indrumate spre locurile de cazare…  Competitia sta sa inceapa ! Noua, uu ne ramane decat sa le uram BUN VENIT IN BANATUL MONTAN GOSCILOR , Respect & Fair Play… si fie ca cei mai buni sa castige !

 

Dan-Aliosa Ulici
4 comentarii
  • Bolosin Doru

    Sincere felicitari ! de la un veteran si iubitor al sportului Romanesc , locuitor al Vaii Jiului si din 1999 Pensionar . Am avut onoarea si in anul 2016 , in calitate de bunic sa particip cu nepotelul legitimat la Sorii Sport Lupeni , fiind impresionat de initiativa Dvs. si organizarea pentru copii nostri , a unor asemenea competitii sportive de amploare . Si aceste pareri , vin de la unul care a organizat si condus deplasari , la multe competitii de nivel European si Mondial . In acest an din motive de sanatate , particip la competitia Dvs. doar virtual , dar este prezent nepotelul meu ca si anul trecut . Dar cu parere de rau , vin in fata Dvs. sa va anunt , ca stradaniile si cheltuielile facute ptr. organizare , sunt umbrite de persoanele si arbitrii care au fost delegati sa vegheze si sa conduca buna desfasurare a onorabilei competitii , sub titulatura dumneavoastra . Motiv pentru care , veti primi reclamatii si de la delegatii echipelor noastre de copii prezente la Resita !!! iar eu personal , daca nu luati masuri urgente ca sa remediati si eliminati bataia de joc fata de niste copii , care au venit acolo cu inima deschisa , iar noi parintii si bunicii platim deplasarea , cazarea si masa , ca acestia la finalul meciurilor cu lacrimi de tristete si indignare , sa reclame vadita incorectitudine a arbitrajelor , iar antrenorii nostrii cand au reclamat arbitrajul , sa fie expulzati de pe teren ??? Va anunt ca astazi din Spital , dupa ce expediez prezenta sesizare catre Dvs. , cu parere de rau ! ma voi adresa catre Radio Resita si Radio Timisoara , dar nu inainte de a trimite la reprezentantii Dvs. prezenti acolo , pe Prof. CORPADI SORIN seful delegatiei noastre , care este un veci si reputat arbitru de fotbal . Cu parere de rau ! D. Bolosin

  • admin   echipa sportsiemotie

    Stimate domn Balosin, sunt un simplu juralist si-atat... De restul sa se ocupe Corpo...! Cu stima Dan-Aliosa Ulici !

  • Bolosin Doru

    Cupa Geranimo-LifeCare Resita 27-29 Aprilie 2017 , este ideia lui Lucian Dobre si Mondo Resita ??? Cate din Cupele locurilor 1-3 , au fost castigate de Mondo Resita ??? deoarece dupa splendida si remarcabila organizare , a acestui asa zis sportiv Lucian Dobre , dar mai ales reporterii nostrii copii , care au participat la turneu , au relatat cu mare tristete despre incorectitudinea , neseriozitatea si arbitrajele indoielnice , organizate de acest individ . Iar dupa observatiile mele , la prezenta anul trecut la prima Etapa , dar si la amploarea din acest an rezulta clar , ca totul a fost organizat in scop de acumulare de foloase materiale , de catre acest om care dupa cum aud , are pretentia sa conduca un Club Privat de copii . Si spun asta , deoarece a ocupat toate locurile de cazare din Resita si sunt sigur ca a procedat ca si anul trecut , cand toata cazarea a fost marita ca pret , fata de pretul real al locurilor de cazare si diferenta a fost incasata de la noi parintii si bunicii copiilor . de acest mare om corect si superorganizator Lucian Dobre , nu stiu de cine ales sa faca Resita si sportul de rusine . Cer scuze pentru vehementa mea , dar nu pot suferi comportamente josnice si indecente fata de copii . Si pentru toate acestea , dar si dupa verificari concrete si probe , va asigur ca veti afla de la Radio Resita si Radio Timisoara , despre dezorganizarea organizata de organizatori , corectitudinea arbitrajelor impuse de acesta si sper si diferenta incasata de marele Luci profitorul , la cazare de la toti participantii de buna credinta . Sportul romanesc trebuie aparat de asemenea specimene !!!

  • Bolosin Doru

    Si daca sunteti un simplu jurnalist , credeti ca nu aveti nimica de facut ??? credeti ca copii au vreo vina ? ca intra in contact cu asemenea organizatori de valoare ????
    Credeti ca este greu sa verificati si Dvs. care este diferenta la cazare incasata in plus
    de la participanti , fata de pretul real al fiecarui loc de cazare cerut ?
    Daca nu , sper sa-l pot contacta pe Doru- Dinu Glavan sper !!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook