Luceafarul Severin castigatoare a ,,Cupei Martisorului 2017’’ la Resita !

O zi plina de fotbal in municipiul de pe Barzava pentru copii grupa 2008 la  ,,Cupei Martisorului 2017’’. De la an la an experienta acumulata de parintii copiilor se vede si-n organizarea acestor turnee. Asta s-a intamplat si azi la Resita, acolo unde parinti ai copiilor grupei 2008 de la CSM Resita ai profesorului  Cristian Alexandru Bercsenyi, au fost  ,,principalii vinovati’’ pentru ,,Cupa Martisorului 2017’’, un turneu  desfasurat in doua Sali de sport, una a Scolii Gimnaziale ,,Mihai Peia’’ (Scoala generala nr.6) Resita, iar cea de-a doua, Sala Polivalenta a capitalei Banatului montan. Langa parinti s-au alaturat pentru o buna desfasurare, Directia Judeteana de Tineret si Sport, Asociatia Judeteana de Fotbal Caras-Severin, prin implicarea directa a presedintelui Viorel Lolea, un mare iubitor al fotbalului si al sportului in general. Dar iata ce s-a intamplat in meciurile din grupe in cele doua Sali de sport:

Grupa A

Ora 10:30  CSM Resita –  CS CFR Simeria     2-0

Ora 11:05  Colterm Timisoara – CSM Resita    1-1

Ora 11:40   Colterm Timisoara – CS CFR Simeria    3-6

Clasamentul grupei:

  1. CSM Resita 4p

  2. CS CFR Simeria 3p

  3. Colterm Timisoara 1p


Grupa B

Ora 10:30  AS Mundo Sport Resita – LPS Banatul Timisoara    3-1

Ora 11:05  Luceafarul Severin  –  AS Mundo Sport Resita    6-1

Ora 11:40  LPS Banatul Timisoara  – Luceafarul Severin    0-7

Clasamentul grupei:

  1. Luceafarul Severin 6p

  2. AS Mundo Sport Resita 3p

  3. LPS Banatul Timisoara    0p


 

Pentru semifinale s-au calificat primele doua clasate din fiecare grupa, iar meciurile semifinalelor s-au disputat in Sala Polivalenta.

1A cu 2B sau CSM Resita cu AS Mundo Sport Resita a fost prima semifinala, o semifinala 100% din Resita incheiata la egalitate 1-1 intre elevii lui Bercsenyi si cei ai lui Iovanovici. Pentru accederea in finala, au fost necesare lovituri de departajare, lovituri  dupa  care cu AS Mundo Sport s-a calificat in finala competitiei cu scorul de 3-1.

2A cu 1B sau CS CFR Simeria cu Luceafarul Severin a fost a doua semifinal a competitiei, o semifinal castigate de jucatorii lui Balaci de la Severin cu 3-1.

Pentru stabilirea locurilor 5-6, s-au confruntat pe teren ocupantele locurilor 3 ale celor doua grupe, reprezentantele capitalei Banatului de campie, Timisoara, Colterm si LPS Banatul, un meci castigat la limita de cei de la Colterm, 1-0 suficient pentru ocuparea locului 5.

In meciul pentru locurile 3-4 sau finala mica a competitiei, elevii lui Cristi Bercsenyi  s-au impus cu 4-2 in fata celor de la CS CFR Simeria.

Pentru a afla castigatoarea ,,Cupei Martisorului 2017’’ s-au intalnit pe suprafata de joc, grupa de copii de la scoala privata de fotbal a lui Lucian Dobre, AS Mundo Sport Resita, pregatiti de Radu Iovanovici  si scoala privata de fotbal a lui Marian Balaci, Luceafarul Severin. Se impusera oltenii cu 4-0 si plecara cu ,,Cupa Martisorului 2017’’ la Severin.

Clasamentul final al ,,Cupei Martisorului 2017’’ Resita 4 Martie 2017:

  1. Luceafarul Severin

  2. AS Mundo Sport Resita

  3. CSM Resita

  4. CS CFR Simeria

  5. Colterm Timisoara

  6. LPS Banatul Timisoara


Felicitari tuturor copiilor participanti, indiferent de rezultatul obtinut. Cu siguranta Pierre de Coubertin, cel care ne spunea ca ,,Important este sa participi’’ este mandru acolo sus la ceruri…

Mita si Dana Mihaela  Sztanoji sunt cu siguranta doi parinti fericiti, fericire pe care le-a adus-o dupa turneul resitean pustiul lor, Vladut, Vlad Sztanoji fiind desemnat de organizatori drept cel mai bun portar al turneului. Cum se simte oare Radu Iovanovici dupa aceasta reusita? Dar Lucian Dobre? Cu siguranta voi reveni  cu amanunte…

Felicitari organizatorilor pentru reusita acestui turneu si la mai mare pe viitor !

 

Foto: Ramona-Cosmina Ursu si Dana-Mihaela Sztanoji

Dan-Aliosa Ulici

Galerie foto

0 comentarii
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii Facebook